Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Anyukák! Hány órát tudtok...

Anyukák! Hány órát tudtok aludni éjjel? Hogyan bírjátok? Nappal alszotok?

Figyelt kérdés
Nekem 4 hetes a babám, de 3 napja alig alszom. Van valami túlélő praktika?
2013. aug. 26. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Cicin altatni nem próbáltad? Nálunk bevállt ìgy pihenhettem én is. Bealudtam vele párszor. Most 7 hós lerakom az ágyába alszik. Nem kell csinálnom vele semmit. Nappal a nagy alvásánál cicizés után gyakran alszom vele. Tedd ezt. Aludj vele. Jobb lesz nyugi.
2013. aug. 26. 22:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Tápszertöl jobban telitődik,és hasfájós se nagyon lesz,prőbáld meg.
2013. aug. 27. 00:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért fejek, mert, amint kihagyok 1 fejést, kevesebb a tej :( ha fejek, akkor elég. De felesleges így sincs. Tehát fejnem kell :(
2013. aug. 27. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekeim (2 és 3,5 évesek) már végig alussza az éjszakát, de éjjel dolgozom gyes mellett, így lassan másfél éve 3-4 órát alszom naponta (nappal nem fekszem le), de jól lehet ezt bírni!
2013. aug. 27. 01:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

bármilyen hihetetlen most, tényleg javulni fog. és a tejtermelődésed is remélhetőleg nemsokára beáll és nem lesz szükséged fejésre.

azzal nem értek egyet, hogyha elég fáradt leszel, akkor tudsz nappal aludni. én sajnos sosem tudtam. vagy ilyen típus vagy vagy nem.

de a fekve szoptatás közbeni alvás jó ötlet!

még úgy tudtam időt spórolni, hogy magamra kötöttem és úgy csináltam házimunkát. a porszívótól mindig bealudt:)

2013. aug. 27. 07:32
 16/17 A kérdező kommentje:
FEKVE SZOPTATTAM ÉS BEALUDTAM 20-20 PERCEKET!!!!!!!! :) szuper!!! 14-es....elhiszem, hogy kell ezt tenned, de az egészséged rámehet :(
2013. aug. 27. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:
az én fiam 11 hós és még egy éjjelt sem aludtunk át. azt kell mondjam hogy annak ellenére hogy mostanában is olykor-olykor megzuhanok, a kezdetben sokkal sokkal fáradtabb voltam. a terhesség felétől éjjel 2x keltem pisilni, majd a szülés után sokáig 3x majd 2 x a szoptatás miatt. hidd el, az ember lánya sok mindent kibír, én sem gondoltam volna! félelmetes kimondani, hogy lassan 365 éjszaka egyet sem aludtam de ez van :-) cserébe van egy csodaboldog kiegyensúlyozott babám, aki a mai napig szopzik. az unokatesóm úgy fejte a lányának éjjelente a tejet 4 hónapig, hogy a lánya fel sem kelt, viszont neki fel kellett, mert másképp nem volt nappal teje...most 8 hós a lányka és 2 hónapja ő is ébred éjjelente 2-3x (fogzás, mozgásfejlődés), így már nem kell fejnie, de ő sem aludt még egyszer sem :-) a tápitól nem biztos, hogy aludni fog, éhes lehet akkor is, és kelhet hónapokat is...utána meg lehet fogzás, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás...tudom hogy ez elkeserítőnek hangzik, de nem akarok kertelni. csináld és talán olyan szerencséd lesz, hogy hamarosan mégis átalussza az éjszakát hisz nem egy ilyen példa van! sok szerencsét és gratulálok a picihez!
2013. szept. 20. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!