Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek többször...

Anyukák, akiknek többször ébred éjjel a pici, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Én már ki vagyok,9hós a babám,és pár napja pokoliak az éjszakák,eddig szépen végigaludta!De pl elmúlt éjjel is éjféltől 3ig fent volt,nem sírt hanem felált,felült,visított,játszott stb.nappal nem alszik sokat egyszer délután maxmásfél 2órát,de az is koradélután van.Mikor lesz ennek vége?és hoy lehet túlélni?Apa is fáradt,így nem lehet dolgozni?
2011. ápr. 11. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el túl lehet élni. Én 13 hónapja csinálom. Minden héten legalább 2 ilyen éjszakánk van, de a többin is felébred, csak hamar visszaalszik. Van hogy 3-4 x is ébred.

Örülj neki hogy eddig aludt.

2011. ápr. 11. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
14 hós a csajom, egy éjszakát nem aludt még át, min1x felkel,de ez nagyon ritka, az átlag 3-4 ébredés, igaz ő pár korty iszi után visszaalszik. Na meg vannak a brutál éjszakák, mint pár napja,mikor óránként, fél óránként felsír,és csak a kezemben nyugszik meg. Szóval, kitartás,nem vagy egyedül,ennek is vége lesz 1x. :)
2011. ápr. 11. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém 6 hónapos koráig gyönyörűen aludt, aztán kezdett kelni, először egyszer, aztán kétszer... Ha rossz passzban van, ki tudja hányszor.

Most lesz egyéves, ami azt jelenti, hogy fél éve nem alszunk normálisan. Általában cicin könnyű visszaaltatni, de nem mindig. Ma éjjel nem is tudom, mi jött rám szoptatás alatt, nem szívesen mondanám, hogy pánikroham, de erősen vert a szívem, és alig kaptam levegőt. Talán a kimerültség, ki tudja.

Tudom, erre megoldás lehetne, hogy közénk vegyük, de a férjem nem akarja. Van egy kis keskeny matrac a szobájában, oda le szoktunk feküdni ketten, és ha elalszik, néha vissza lehet csempészni az ágyába, ha erre feébred, akkor legfeljebb visszaveszem, és vele maradok reggelig.

Sokan mondják, itt is tanácsolják, hogy szoktassam le. Három napig ne menjek be hozzá, és akkor megszokja a rendet. Én azonban ezzel nagyon nem értek egyet, tudtam, amikor bevállaltam, hogy néha nehéz lesz, és hogy egy darabig nem fogunk aludni. Ez egy ilyen gyerek, majd abbahagyja.

2011. ápr. 11. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
pár napja...az enyém 21 hónapig csinálta ezt.....amúgy ha sokáig csinálja, megszokja az ember, hogy csak pár órát alszik azt is darabokban, persze nem lesz tőle fitt és fiatalos. de túl lehet élni. majd túléled te is.
2011. ápr. 11. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nehezen, de túlélhető. 16 hónapja nyomom, mikor mennyi ébredéssel. Kb. a 8. hónaptól kezdtem megedződni. Szerencsére a cici mindig segít, gyorsan visszaalszik. A sok ébredés miatt együtt is alszunk. Egész jól hozzászoktam. Néha még pihenten is ébredek, de

azért az égő szemek és sajgó izmok a gyakoribb. Kitartás!

2011. ápr. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!