Anyukák, akiknek a babája többször felkel éjszaka hogy bírjátok?
Mint egy zombi,de meg lehet szokni.....
Csak a reggeli ébredés pokoli nehéz,de a nagylányom 2,5 éves :) nem hagy békén.......
nehezen, de már megszoktam. csak az idegesít, mikor apa ilynekor a fejére húzza a takarót, mintha meg sem hallaná, hogy sír a baba... :)) de mindegy, mert napközben én meg tudok aludni, miközben ő dolgozik :-P
Néha átalussza az éjszakát, de a fogzás, meleg, szeles hidegfront stb. miatt néha megébred. Éjjel már nem szoptatom (2,5 hónapos kora óta), csak bemegyek hozzá, hassimi, cumi és már alszik is. Ezt félálomban is meg tudom tenni... Bízok abban, hogy minél hamarabb elnövi az ébredéseket. Most 6 hónapos.
Nehezen :(
Mindkét gyermekem kel még éjszaka, nagyobb 2 éves, pici 2 hónapos. Az éjszakám abból áll, hogy szaladok egyik gyerektől a másikig. Egyiket szopiztatom, másikat simogatom, altatgatom.
Néha azért becsúszik nekem is 1-1 óra alvás :)
Annyira fáradt szoktam lenni, hogy pl. a szemetet a szennyestartóba teszem, meg hasonlók. De azért lehet bírni a strapát.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor csak annyit kérnék, hogy aludhassak, mondjuk egyhuzamban 3 órát. Egész éjszakáról álmodni sem merek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!