Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Cicin alvásról leszokik...

Cicin alvásról leszokik magától cicifüggő 2 éves gyerek?

Figyelt kérdés
Már nagyon fáj a mellem, de sír, ha mondom neki. Inkább tűröm a fájdalmat, mint sírni hagyjam.

2013. aug. 25. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan történetet meséltem, amiben ő volt a főszereplő és a nap eseményeit is belecsempésztem.
2013. aug. 28. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Későbbiekben pedig a Bóbita, Bóbita című slágert énekeltem. Mire végigénekeltem a 4 versszakot, már majdnem aludt, az ismétlést csak a saját örömömre fejeztem be.
2013. aug. 28. 21:51
 13/17 A kérdező kommentje:

A napi eseményeket mesélem neki én is, csak épp fürdés közben, mert azzal is gondok voltak egy ideig. Akkor szokta átvenni a szót és mire Apa is beér már ő meséli el, hogy mi minden történt vele aznap.

Az éneklést meg akkor kéri (fogadja el) ha ölben altatom, mert ha fekve kezdem el, rám szól: "Anya! csssss"

Nem egy könnyű eset a kicsikém...

Próbálkozom, próbálkozom...

2013. aug. 29. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kérdező! Némileg túlzásba vitted szerintem. Senki nem mondta hogy egy pár hónapos csecsemőnek! ne adjunk cicit. Természetes hogy tápláljuk őt,de 1-1,5 éves kor után mivel már rendes szilárd táplálékot fogyaszt semmi szüksége a melledre! És nem értem mi köze ennek ahoz hogy hagyod sírni meg nem adsz neki enni meg kussoljon stb. Szerintem te nem vagy inkább százas. Hogy jön ez ide meg az is hogy mi történt veled? Mindenkinek megvan a saját baja egy csecsemőnél meg szülésnél nem csak neked. Szóval pont az a baj hogy te csecsemőnek nézel egy 2 évest. 1 éves korban nyugodtan lelehet szoktatni.
2013. aug. 30. 18:21
 15/17 anonim válasza:
54%

Kedves Kérdező!

Tudom a kerdesed mar régen tetted fel, de most olvastam gondoltam én is leírom a véleményem!

8 honapos a kislányom és egyelőre ő is nagy cicis, főleg éjszaka a visszaalvashoz kell neki. Engem szerencsére ez nem zavar és én is úgy tervezem, hogy 1,5 éves koráig ha neki szüksége lesz ra nem veszem el tőle.

Az az okos hozzászóló, aki kritizált nem normális. Elég felvilagosulatlan lehetett az illető ha úgy gondolja csak a táplálkozas miatt fontos a gyereknek a szopizas. Fogalma nem volt arról milyen fontos ez a gyermek lelki és szellemi fejlődéséhez is, illetve az anyaval való kapcsolatahoz! Egy szivtelen, és olyan ember lehet aki örülhetett ha 2 hónapig szoptatta a gyereket (ha szoptatta egyáltalán)!

Szerintem szép volt tőled hogy annak ellenére hogy Neked mar kellemetlen volt nem valasztottad el mindenáron!

2014. ápr. 24. 02:07
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Szóval aki mondjuk nem tud szoptatni annak a gyereke nem fog kötödni és lelki sérült lesz? Hát ez ám az okos gondolat.

Nagy tévedésben vagy és az a szomorú ha más módot nem találsz a kötödésre. Más országokban vagy nem is szoptatnak vagy csak pár hónapig. Velük mi van? Lelki sérültek és nem kötödnek?Akkor csak azok a gyerekek kötödnek akik itt élnek és 2-3 éves korokig szopnak? És nehogy már szívtelen legyen az aki nem szoptatja a gyerekét évekig hanem normális ideig.

2014. ápr. 25. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan , hogy normális ideig. A normális az, ami egyszerre megfelelő a babának és az anyukának. Ha ez kizárólag az első napokra korlátozódik( a kolosztrum miatt úgy gondolom legalább ennyi kötelező), vagy 4 év, szerintem mindkettő normális időnek számít.
2014. ápr. 25. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!