Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csinálja ezt? Miért ül...

Miért csinálja ezt? Miért ül fel, ha már egyszer elaludt? Ti gyereketek is csinálta ezt? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Fél hónap múlva 1 éves lesz a kislányom. Este elalszik néha azonnal sikerül, de sokszor van az, hogy már csukva van a szeme és ül felfele. Mi ha visszafektetjük ordít. Van, hogy elalszik és fél óra vagy 1 óra múlva felpattan ülőhelyzetbe és ha visszafektetjük ilyenkor is ordít. Az esti alvás úgy működik, hogy fürdés, evés (tápszer) ezen alszik el.
2013. aug. 19. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinált ilyet. Jót nevettünk rajta és hagytuk hogy magától vissza feküdjön. Csak álmában ül fel, nincs benne semmi.
2013. aug. 19. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Az enyém is gyakran csinál ilyet. Ha felkel közbe, akkor visszafektetem és általában vissza is alszik gyorsan. De van, hogy látom rajta, nem kell zavarni, félálomba van, akkor meg maga visszadől egyszer csak és fura pózba alszik tovább :) Én is csak akkor megyek oda, ha sír, vagy felkel és nyöszörög, amúgy hagyom. Anyukám követte el azt a hibát többször, hogy félálomba felült a gyerek, ő meg azonnal vissza akarta fektetni, amire felkelt és sírt :) Mondtam neki, hogy hagyja, megoldja magának és visszafekszik, ha úgy jó neki.

11 hónapos anyukája

2013. aug. 21. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!