Miért csinálja ezt? Miért ül fel, ha már egyszer elaludt? Ti gyereketek is csinálta ezt? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Fél hónap múlva 1 éves lesz a kislányom. Este elalszik néha azonnal sikerül, de sokszor van az, hogy már csukva van a szeme és ül felfele. Mi ha visszafektetjük ordít. Van, hogy elalszik és fél óra vagy 1 óra múlva felpattan ülőhelyzetbe és ha visszafektetjük ilyenkor is ordít. Az esti alvás úgy működik, hogy fürdés, evés (tápszer) ezen alszik el.2013. aug. 19. 15:03
1/12 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ilyenkor álmában ül fel. Ne zavarjátok meg, nyugodtan vissza fog feküdni és alszik tovább, mintha mi sem történt volna.
2/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet van benne valami, mert az egyik nap amikor nappal aludt a feje az ablak fele volt, mire meg felkelt már az ellentétes irányba volt a feje. Ekkor egyedül volt a szobába, direkt nem mentem be hozzá, hagy tudjon aludni.
2013. aug. 19. 15:11
3/12 anonim válasza:
Azért mondom, mert az enyém is ezt csinálja néha. Ilyenkor csöndben kell lenni, békén hagyni és alszik tovább. Ha hozzáérsz ilyenkor, akkor felébred. Hagyd nyugodtan. Első voltam.
4/12 A kérdező kommentje:
De egy másik alkalomkor direkt hagytuk és nem aludt vissza, hanem órákig fent volt és kiabált kifele a kiságyból, úgy hogy már rég villanyoltás volt. Nem ment még a tv se.
2013. aug. 19. 15:14
6/12 A kérdező kommentje:
Az utcai fények világítottak be csak. Annyira, hogy lássuk a kicsikét.
2013. aug. 19. 15:17
7/12 anonim válasza:
Szerintem csak akkor menj oda hozzá, ha sír, ha "beszélget" akkor "altatja" saját magát. Legalábbis nálunk így volt. Most 4 éves lesz a kisfiam. Első voltam
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2013. aug. 19. 15:20
9/12 anonim válasza:
Szívesen, remélem segítettem. :-)
10/12 anonim válasza:
Az en lanyom ket eves,.de mai napig elofordul, hogy ha esemenyteli, faraszto nap vegen elalszik, akkor felul az agyban es elkezd babanyelven, felig erthetoen beszelni.
En mar nem megyek be hozza emiatt, de a legtobbszor csak nevettem rajta. :)))
En is ilyen vagyok, sot neha alvajarok is, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!