Minden elalvás előtt másfél órás cirkusz mit tegyek ellene? Már nem birom idegekkel! Bővebben lent
Figyelt kérdés
2fiam van a nagyobb 4és fél a kicsi 2mult! Pár hete folyamatos cirkusz van az altatás körül mondom szépen mondom csunyán de igyis ugyis a vége az hogy nem alszanak szégyelem magam de másfél óra killódás után a vége az hogy orditok mint az eszement és utána elalszanak de addigra én már kivagyok bukva! Mig nem volt ez az altatás igy zajlott: együtt fürödtek kakaóztak vagy könnyű vacsi kicsi tea és mentek aludni a kicsi a kiságyba a nagy a saját ágyába egy szobába max 20perc és aludtak! De ami most megy a kiabálás hancurozás egymás pangálása ilyen nem volt! Segitsetek!2013. aug. 12. 13:33
1/5 anonim válasza:
vicces lesz, de mi lenne ha a kiabálós résszel kezdenéd? ;)
najó, csak vicc volt. jo frost módszeréről olvass, az magyon jó!
2/5 Nyunya85 válasza:
Nekem is 2 ennyi idősfiam van :) nekem szigorúelveim vannak, mit mikor m7után és nem engedekbelőle. Csak egykicsit ha úgy látom. Tehát délutáni alvásból fel, uzsi, játszó vagy inkább séta(A lényeg hogy jól elfáradjanak), hazajövünk, nézhetik a tv-t amíg elkészítem a vacsit, utána együtt leülünk, ha nem eshnek kikapcsolom a tv-t, fürdés, fogmosás, be az ágyba, meseolvasás, általában mind2 elalszik meseolvasas közben. Ez elég régóta működik, most várom a harmadik fiamat :)
3/5 anonim válasza:
Hát, az én gyerekeim 1-2 óra sétától nem fáradnak el, főleg, ha 4 körül kelnek.
Az lehet a gond, hogy most már egész jól kezdik egymást megérteni, ami persze nem gond, játszanak, kevésbé fáradnak. Az a lényeg, hogy jól le kell őket fárasztani.
4/5 anonim válasza:
Ha nem akar aludni a fiam, kiveszem az ágyból, beviszem a fürdőszobába és leültetem egy székre. Megmondom neki, hogy jó nem kell aludnia, de akkor itt ül csendben, ne zavarja a többieket, akik már pihennek. Pár perc után inkább visszamegy az ágyába aludni.
5/5 anonim válasza:
Akár én írtam volna a kérdést. Nagyon borzalmas, hogy másképp nem lehet őket ágyba tenni. Aztán sírnak, nekem meg büntudatom van, annak ellenére hogy a lelkemet kiteszem értük, ők meg teljesen kiborítanak, pedig csak szót kéne fogadniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!