Mit csináljak 3 hetes babámmal, hogy aludjon?
Hát a hasfájás nálunk mind a 2 gyereknél ilyen volt.Ha kézben voltak, akkor minden oké volt..amint akár leültem velük, már ment a balhé.
Úgy hogy ne alapozz erre.Szerintem kezdődik nálatok a hasfájás.Én infacolt használtam, csak este, az esti szopi előtt.Így pár hét alatt lezajlott a dolog.
Azt meg felejtsd el hogy ilyen picit nem hagysz aludni..én még a 2,5 évesemet is annyit hagyom aludni amennyit akar..mert még ő is pici..nekem.. :-)
Ugyanez van nálunk is. Csütörtökön volt 3 hetes a Drágám.
Tegnap.előtt nagyon jól aludt, meg is örültem h hátha kinőtte a nyugosseget, erre tegnap este és éjjel megintcsak vigasztalhatatlan volt. Most végre alszik dél óta. Úgy reggel 9 óta fent volt.
Én mondjuk tudom h hasfajos, de ez most mintha nem attól lenne. :-(
Igazából tanácstalan vagyok! :-(
Nagyon pici még, ilyenkor még nem tudnak különbséget tenni nappal és éjszaka között, nincs fix napirendjük.
Én azt tapasztaltam, hogy nem igazán lehet ezzel mit csinálni. Az felejtős, hogy napközben nem hagyod aludni, egy ilyen pici baba akkor alszik, amikor álmos. Túl kell élni ezt az időszakot, el fog múlni. Amikor nappal alszik, aludj vele te is, így jobban fogod bírni az éjszakázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!