Mit csináljak a 2 hónapos babámmal hogy aludjon éjszaka?
szerintem éjjel ne teáztasd.legyen csend,én pelust sem biztos,hogy cserélnék.max simizd a hátát.
és tarts ki,én 28 hónapja nem aludtam ki magam.
ne cseréld ki a pelusát, ne kapcsolj villanyt és ne teáztasd.
késöbb lehet ezzel trükközni de egy 2 hónaposnak még szüksége van/lehet éjjel ennivalóra. majd fél éves kora után lehet teával trükközni, addig etesd meg ha éhes
Ha hasfájós, akkor próbálgasd az ilyenkor szokásos tippeket: babamasszázs, hasra fektetés, meleg (párna), esetleg ilyen-olyan gyógyszerek, szélhajtók.
Ha kap még anyatejet is, akkor az is sokat segíthet a tünetek enyhítésében. Ha nem és szerezni sem tudsz/akarsz, akkor viszont esetleg a tápszer típusát kellene felülvizsgálni, mert lehet, hogy egy másikat jobban tolerálna.
Egyébként bármit is teszel, fontos, hogy ne hagyd magára éjszaka, főleg, ha fájdalmai vannak! Te vagy az egyetlen, aki segíteni tud neki (már amennyire), nem szabad, hogy ezt a bizalmat bármilyen trükkel megingasd benne.
Ha tele lesz a pelus, nyugodtan cseréld ki, ha éhes, etesd meg, ha szomjas, itasd meg; de mindent lehetőleg éjjeli körülmények között, vagyis zajmentesen és félhomályban.
És végül, ha nem ellenzed, vedd magadhoz közelebb, hogy könnyebben el tudd látni éjszaka. A külön szobába, kiságyhoz járkálás tartósan sokkal jobban kimerít, mintha egy karnyújtásnyira lenne tőled.. Próbálj türelmes lenni vele és akkor pihenj te is (nappal), amikor ő is alszik, hogy jobban bírd az éjszakázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!