Nemtudom elaltatni a lányomat?
5,5 hónapos a lányom és nemtudom elaltatni! Elalszik, rendszerint cicin mikor bealudt akkor felveszem sétálok vele és lerakom a kiságyba! 1 perc és felébred!! Mindenhogy probáltam de sehogy nem birom lerakni! Ez egy hónapja van körübelül ugy kezdődött h 4x-5x ébredt mikor én raktam le aztán az 5. után aludt egy hoszabbat és igy romlott eddig!
Ha az apja, nagyanyja vagy a nagyapja alattja akkor nekik nem ébred föl! Pedig ugyanazt csinálom mint ők! Vmelyik nap a nagyapja altatta el (először csinálta) 3percig ringatta lerakta és fél4ig aludt!!
Volt már másnál is ilyen? Egyszerűen kivagyok tőle! Bánt hogy nekem nem alszik ugy mint másnak! Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek! Köszönöm :(
Az én lányom 5 hónapos és 3 hónapig Ő is ezt csinálta, valószínűleg nélküled egyedül érzi magát. Én lefekszem mellé, énekelek neki és ő fogja az ujjamat, egy pár perc után ellazul és elalszik, de van amikor több idő. Az elején csak ringatva aludt, csak sírással.
Nem gondolom, hogy a sírni hagyás jó, én is kipróbáltam, annyit értem el vele, hogy lehetett előlről kezdeni az altatást és iszonyúan elfáradt szegényke. Volt hogy mellé feküdtem, odafordítottam, mintha szopizna, susogtam és paskolgattam a fenekét, maradj mellette egy kicsit tovább.
Vannak babák akik bújósabbak, az enyém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!