Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Korai még külön altatni a...

Antus kérdése:

Korai még külön altatni a lányomat?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves lányom és egy 8 hónapos fiam. A pici a saját szobájában alszik, a leányzó velünk a nappaliban. Illetve egy szivacson a földön. Együtt elalszunk, utána felmegyek a párom mellé. Az most nem lényeg, hogy el lett rontva már az elején az altatása...most szeretnék venni Noéminek egy saját ágyikót. Viszont a szobába nem tudom betenni Bence mellé, mert a Picike már 20:00-kor alszik, Noémi meg csak 22:00-23:00 között alszik el. A másik, hogy Bence 2* ébred enni az éjjel, Noémi meg vagy 3* inni. Tuti, hogy felkeltenék egymást, mert ilyenkor van egy kis hangoskodás. Tuti, hogy káosz lenne az éjszaka. Van valakinek valami tanácsa, hogy mit tegyek? Maradjon egyenlőre a szivacson és hátha javul az alvása? Igazából az lenne a jó, ha Noémi bemenne a szobába, mert reggel Bence korábban ébred és általában kimegyek vele a kertbe játszani, hogy ne keltsük fel a nagyot. Mivel későn alszik el, így sokáig alszik. Ha felkeltem, akkor nyafka egész nap! Próbáltam már. Télen viszont nem tudok majd vele kimenni. Jó lenne, ha a nappaliba vinném ki és tudnám csinálni a dolgomat közben, de most ott a nagy alszik. Más szoba nincs! Sakk-matt!!! Ötletek?
2013. júl. 29. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld azt mondani a lányodnak, hogy olyan nagy lány már, hogy jó volna, ha éjjelente ő őrizné a kistesó álmát. Neki sem lenne baj, ha átszokna a korábbi fekvésre, mert ha oviba fog járni, keltened kell majd. Megpróbálhatod reggel korán kelteni, mikor a tesó is kel, pár nap borzalom lesz (ha van nafyszülő, áthívhatod segíteni, hogy ne őrülj meg), de szerintem majd be fog állni a korábbi alvásra. Ha betetted őket együtt aludni, együtt hallgathatják majd a mesét is.
2013. júl. 29. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Kipróbálom!
2013. júl. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!