Együttalvás- jó vagy rossz? Vélemények?
Ez teljesen gyerekfüggő!
Az egyik fiam velünk aludt másfél éves korától, neki így volt jó, nem bántam meg (a szexuális életünkbe nem szólt bele nyilván és a férjem is imádta, hogy ott van). Másik fiunk pedig mindig egyedül aludt saját szobában, mert ő meg ilyen, neki ez a jó, hiába is próbálnám magam mellé venni, mert akkor meg vihogva ugrálna a fejemen :)
Nem kell mások vélményével ilyen szinten foglalkozni, a gyerek is megérzi, ha "szégyelled" bizonyos igényeit, tulajdonságait és az nem jó, állj csak ki bátran mellette, magatok mellett!
Én nem vagyok együtt alvás párti.
Mióta a Kisfiamat hazahoztuk a kórházból (10hónapos) azóta külön alszik. 1 alkalom volt mikor oltás után éjjel lázas volt,bevittem magam mellé, hát mit ne mondjak alig aludtam. Állandóan figyeltem, minden megmozdulására felkeltem. :S
Most már.hogy ilyen nagy , egyszerűen nem képes az ágyunkba aludni, megszokta hogy az nem az övé, és ennek nagyon örülök!
Most jönnek az első fogai, így az éjszakák nem a legjobbak, de egy dologban biztos voltam, nem adom fel és bármilyen álmos is vagyok, a saját szobájában marad! az Anyukák többsége a fáradtság miatt feladja az elveit, beviszi a gyereket és aztán jó darabig nem tudja onnan "kitessékelni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!