Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 11hónapos Fiam miért kel még...

11hónapos Fiam miért kel még fel 4-5*? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Még 3*cicizik.Este vacsizik fürdés előtt,aztán pedig cici,és mégis felkel 1-2órán belül.Ti mit tennétek?Próbáljak neki tápszert adni?Este ha felkel,próbáltam hogy csak megitatom,vagy visszasimogatom,de sokszor nem használ,ki kell venni cicire és azon alszik vissza.Most nem tudom hogy éhes lenne vagy csak megszokás.Már nagyon belefáradtam,tudom hogy ettől van sokkal rosszabb,de nekem ez is rossz.
2013. júl. 4. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Horror volt az életünk a gyerek 7 hónapos koráig, akár óránként cicit kért éjjel, mellette aludtam... Elegünk lett, a férjem altatta el esténként, és vacsira tejpépet kapott (cicit utoljára délután 5 körül), utána fürdés és alvás. Nagyon hamar megszokta, 1-2 napig ébredt gyakran, a férjem ment be hozzá. Megszokta a fiad hogy füttyent egyet és ott van a cici, nagyon kis dörzsöltek ezek a babák :) Elvileg ha jóllakott este, akkor álmában nem kéne hogy megéhezzen! Szóval csak a megszokás, és oda szeretne bújni kicsit az anyukájához. Próbáld meg leboltolni a pároddal hogy vállaljon be 2-3 éjszakát!
2013. júl. 4. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kéne hogy megéhezzen:)) Szeretem az ilyeneket:) De a tréfát félretéve, szerintem se éhes, bár én 1x megszoptatom még éjjel, ha még felkelne, akkor megitatom. A védőnő szerint nem szabad hogy cicin aludjon el, mert azt a pózt fogja keresni amiben elaludt, meg fogja tanulni pár nap/hét alatt hogy magát elaltassa. Én is cicin altatós voltam, ezt a tanácsot fogadtam meg és jó úton járunk. Este fáraszd le, ne aludjon, játszatok, egy nagy szopi, és megy a kiságyába. Kitartást nektek!
2013. júl. 5. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért ébred meg mert cicizni szeretne, hozzád bújni. Valószínűleg épp egy ilyen anyásabb időszaka van. Pontosan ezt jelzi az, amit írsz, hogy csak az segít ha kiveszed és megszoptatod. Akkor hol a probléma? Hiszen tudod, mi kell neki. Majd elmúlik. Mondjuk nekem nem esik nehezemre megszoptatni éjjel a gyerekemet, de különbözőek vagyunk.
2013. júl. 6. 23:16
 4/5 anonim válasza:
Nekem édesanyám anno mindig felmelegített/langyos vizet itatott velem, semmi cukrosat nem szabad, semmit ami édes. Ne adj neki tejet sem estére, csakis vizet. Ha mindig vizet adsz neki estére és éjszaka, akkor egy idő után nem fog felkelni mert az nem ízlík majd neki. Énis ugyanígy voltam, 3 hétes koromtól kezdve átaludtam az éjszakát.
2013. júl. 11. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Adj neki olyat ami nem ízlik neki, nehogy már azt kapja amit szeretne. Ez jó:)) Anyám milyen emberek vannak.
2013. júl. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!