Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tanácsoltok, mitévő legyek?

Mit tanácsoltok, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
április26volt menzeszem,tehát májusban 26ra nem vártam.nemjött meg.30án késő délután,este rozsaszines folyásom volt 31reggel is,de a bugyin nem látszodott semmi.31 reggel tesztem negativ volt.azota sem jött meg és a rozsaszines folyás sem tünt azota fel.tünetem semmi.mit gondoltok baba lehet?vagy csak a hormonok..?!mitévő legyek?olyan rossz ilyen kétségek közt lenni... :(
2013. jún. 1. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tüneteid vannak?
2013. jún. 1. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:

bocsi,most olvastam hogy nincsenek.

milyen fajtával teszteltél?

azért még lehet próbálkozni ha nem jön meg,ha meg tényleg késik és a teszt is negatív akkor doki

2013. jún. 1. 11:11
 3/11 A kérdező kommentje:
babyrapid és 25mlU/mL
2013. jún. 1. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem, már a teszt kimutatná. De biztonság kedvéért csinálj másikat, mert lehet később fogant a baba, viszont akkor még nem mutatja ki a teszt:)

Tehát, ha pár napon belül nem jön meg, tesztelj, s ha akkor is negatív akkor a nőgyógyász!

23+1hkm

2013. jún. 1. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:

én inkább 10- es érzékenységűvel tesztelnék..

lehet hogy még nincs elég HCG a szervezetedben a pozitív eredményhez.

2013. jún. 1. 11:21
 6/11 A kérdező kommentje:
ha a teszt negativ és mégis baba,akkor az orvos sem látja még,vagy igen?
2013. jún. 1. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha teszt negatív, tuti, hogy az orvos sem látja. Miért?

Azért mert nincsen elég Hcg. És még a baba túl pici, 5-6 hetesen szoktak menni.

Előtte , csak sejtheti, de nem mondja. Várj türelemmel.:)

2013. jún. 1. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:

még nem,csak megvastagodott méhnyálkahártyát,és felritkulást ami babára utalhat.

viszont végezhet vérvételt ami kimutatja a terhességet.

egyébként egyik nap lehet negatív a másik nap pozitív.

a lényeg hogy nagyon koncentrált legyen a vizelet hiszen abban van a legtöbb hcg,nem véletlen mondják hogy reggeli első pisiből kell tesztelni,az elejét kiengedni majd a erős sugarú pisi mehet a tesztre vagy a pohárkába.

nekem egyik nap reggeli elsőből negatív volt,

másnap délutáni pisiből már pozitív.

2013. jún. 1. 11:28
 9/11 A kérdező kommentje:
reggeliből teszteltem.remélem h baba lesz.próbálok nyugodt lenni,nem ezen agyalni.várok,várok,várok...
2013. jún. 1. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ennyi idő után pozitív lenne a teszt... De azért csinálj még egyet.

Szerintem nem kell egyből dokihoz rohanni, normális, ha néha egy menzesz kimarad. Ha legközelebb sem jön meg, negatív teszt mellett, akkor kell menni. Vagy ha van egyéb panaszod.

2013. jún. 1. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!