Ez mennyire abszurd már?
Nem, nem abszurd. Sok baba monoton zajra alszik el. Valószínűleg méhen belül is hasonló lehetett (pl. a beleid mozgása, vagy a vér csörgedezése, ilyesmik).
De ez nem marad így, hidd el! :o)
Változik/fejlődik az idegrendszer, így változnak a baba igényei is.
(Amúgy igen, van rosszabb... :o)
Anyukámék mesélték, hogy én meg csak a porszívó mellett aludtam. Egyszer már olyan ideges volt tőle, hogy szétrúgta. Egy csomó ideig megvolt még, csak a kapcsolóját nem lehetett használni: ha bedugtuk ment, ha kihúztuk nem. :)
Most már engem is idegesít a porszívó hanja, úgyhogy tuti leszokik a babád is. Előbb-utóbb.
De inkább próbáld ki a zenét, vagy agykontrollos boltban tudsz venni alfahangot, az is mondoton és megnyugtató, segíti a lazítást. Talán beválik, és teljesen ártalmatlan, amiatt nem kell aggódnom.
2-es vagyok.
Az alfahangról jut eszembe, hogy a Kedvesemnek van egy olyan lüktetése mint a szívdobogás, és ugyebár pocakban is ezt hallotta a baba, ezért arra gondoltam, hogy azért szeretheti annyira azt a dalt. Próbáld ki, még mindig jobb mint a hajszárító.:)
A babáknál minden gyorsan változik. Egyszer vedd diktafonra vagy telefonra, és írd ki egy cd-re, mert szerintem a hajszárító jó sokat fogyaszt így.
Én is ismertem hajszárítóra és porszívóra elalvós babát is :).
Egyébként van ilyen Fisher Price zenélő meg vetítős pingvin, annak van egy olyan funkciója, ami elvileg a természet hangja akar lenni, de inkább olyan mint amikor a rádin az állomás keresőt tekergetnéd, lehet az is jó lenne neki, hasonló zúgás az is.
Az enyémek is hajszárítóra és porszívóra aludtak el simán csecsemőkorukba.
Most már közel 3 évesek és nagyon jó alvók, ha alvás van, akkor mennek az ágyba szó nélkül, és elég hamar el is alszanak. Éjjel nem ébrednek. Néha a fiam (hetente egyszer átlagban). Akkor átjön hozzám a franciaágyra. De ott is rögtön elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!