Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Estére hagynátok hason aludni...

Estére hagynátok hason aludni a 2hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
Napközben leginkább hason szeret aludni. De esti etetés után ha a hátára teszem nehezen alszik be és hamar fel is kell. Átalussza az éjszakát de van mikor már 4kor fel kell.

2013. jún. 13. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem merném, de én mindentől félek amiből baj lehet. Esetleg megpróbálhatod hason elaltatni és utána hátára fordítani. Vagy amikor fel kell akkor gyorsan hasra fordítani hátha vissza alszik még egy picit.
2013. jún. 13. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Mindig hason tettem le a fiaimat, mert babaként úgy szerettek aludni ők is. Még mindig szívesebben fordulnak hasra, mint hátra.

Semmi baj nincs ezzel, a koraszülött osztályon is gyakran teszik hasra a babákat.

Ha légzésfigyelő mellett alszik, akkor meg főleg nyugodtan tedd úgy, ha egyszer ez kell a nyugodt alváshoz.

2013. jún. 13. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
2 Hetes a fiam es kizarolag hason hajlando aludni.Mar a korhazban ugy kaptam meg h a csecsemosok hasra tettek a kiskocsiba ugy pocolt,sot a kekfeny ala is hason alva kellett tenni minden masodik alkalommal. Oldalt vagy haton ha el is alszik 2 ora mulva fent van,hason egyszer ebred ejjel es mar alszik. Nincs legzesfigyelonk es lehet felelotlennek tartotok majd emiatt,de latom h neki igy kenyelmes en se tudok barmilyen pozban aludni
2013. jún. 13. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem sincs légzésfigyelőnk. eleinte szépen aludt háton is de az elmúlt napokban csak hason hajlandó aludni. Sőt ha le viszem a levegőre ott se alszik be háton csak nagyon ritkán.
2013. jún. 13. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindhárom gyerekem hason aludt. Háton állandóan ébredtek.

Volt légzésfigyelőnk.

Ne erőltesd a háton alvást, ha nem megy.

Sokkal jobb hason.

Ha félsz, gyorsan vegyél egy használt olcsóbb légzésfigyelőt.

2013. jún. 13. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam kb 2 hónapos volt, mikor folyt az orra, vagyis inkább bedugult, és magától hasra fordult, hogy jobban kapjon levegőt. Én csak néztem. Sokkal jobban alszik hason ő is, kicsit megemeltem a kiságyat a fejénél, amúgy ő sosem bukik. Van légzésfigyelőnk, de egyszer sem kapcsoltam be. 4 hónapos kor körül izgalmas ez, mikor a reflexből tudatos légzés lesz, és erre a babának át kell állnia. Most fél éves lassan, tud forogni, de a hason alvást választja. :)
2013. jún. 13. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam elsö pillanattól csak hason alszik, háton max kocsiba 5-10 percet és nekem sincs légzésfigyelöm.most biztos le leszek szavazva de én ezt a légzésfigyelöt egy divat hóbortnak látom csak régen is megvoltak nélküle.barátnömék egy rakás pénzt kiadtak érte és össze vissza bejelzett nekik szivrohamot hozva a szülökre, amég ki nem akadt a barátnöm és kivágta a szemétbe, a lánya 5éves és él és virul.
2013. jún. 13. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is hason alvós, irtam is ki miatta egy kérdést.. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altata..
2013. jún. 14. 08:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia,

enyém kiságyban első perctől hason alszik. Igaz, nekünk van légzésfigyelőnk, de ettől függetlenül mindenki a hason alvást javasolta (kórház, orvos, védőnő).

2013. jún. 14. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam immáron 16 hónapja csak és kizárólag hason alszik, semmi baja. 2 hónaposan 22:00-6:00 óráig aludt egy huzamban.

Ha hátra kellet feküdnie akkor abból hiszti volt, most már megfordul persze ha úgy rakjuk le.

Van légzésfigyelőnk, egyszer jelzett,akkor se éjszaka és akkor sem lett semmi baj, mert ahogy beléptem a szobába felkelt magától.Az is lehet fals riasztás volt...minden esetre én úgy altatnám, ahogy ő szeretne aludni!Hiszen úgy tudja kipihenni a legjobban magát.

2013. jún. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!