Az elsőt elég sokáig, talán másfél évig.
A másodikat kb. 6-7 hónapos koráig.
Soha. Gerincsérves vagyok, és 4 kg felett volt mindkét gyerek már születéskor, én nem tudtam volna sokáig fogni őket.
Az elsőt babakocsiban kellett ringatni nap közben, meg sokáig cicin is aludt. Persze kaptam az ívet mindenhonnan, hogy ez így nem jó. A védőnő mondta egyedül, hogy miért is nem jó? Együtt pihenünk egyet. Pont azért van altató az anyatejben, hogy a baba bealudjon tőle. Én fekve szoptattam, nem tudtam sokáig tartani a gyereket ülve, gyakorlatilag nem bírtam ébren maradni, így féltem, hogy elejtem. Úgyhogy fekve nagyon jól megszoktuk egymást.
A második gyereknél besírtam, hogy nem volt hajlandó a cicin aludni. Neki a fehér zaj kellett, a hajszárítót vettük fel cd-re, és arra aludt nagyon sokáig.
Pont azért van altató az anyatejben
Aú. Jók ezek a wmn cikkek, ami szerint csak az éjszakai tejben van :D
Egy egyiket kb fél éves koráig, aztán túl mozgékony lett hozzá, és addig masírozott az ágyban, amíg kidőlt és elaludt, nekem meg ott kellett feküdni mellette alvást színlelve. A másik szopizva alszik el a mai napig (másfél éves).
Anyukám anno tanított, hogy hogy kell gyereket altatni, így betesszük az ágyba, kényelmes neki, tiszta a pelus, meg van etetve, és kimegyünk. Kicsit sír, majd elalszik. Aha... Én nem akartam kézben altatásra szoktatni. Mindig vagy még nem aludt elég mélyen, hogy letegyem, vagy túlságosan kipihente magát a kezemben, sz*pás volt az egész. De máshogy nem aludt 8 óra felveszem, leteszem, babakocsi, hordozókendó, szoptatás után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!