Szilveszter babával, mire számíthatok?
16 hetes a lányom. Közepes város belvárosában lakunk. Szilveszterkor délutántól megy a petárda, éjféltől kb egy órát minden irányban tűzijáték.
Nálatok, hogy volt? A baba mennyire vette észre? Átaludta?
Aludt mind mint a bunda 😅
Ikreim vannak, egymàs üvöltêsère se kelnek fel 😅
Ha eddiig a nappali alvàsnàl nêma csend volt (tehàt beszèlni az S csak suttogva lehetett) akkor lehet kevêsbé toleràlja majd. De ha napközben teszel veszel még ő alszik, akkor minimàlisan kel majd többet mint egy àtlagos este
A kisfiam átaludta, pedig én is aggódtam, hogy felébred és akkor partizhatunk hajnalig. Igaz, ő 10 hónapos volt.
De amikor haza hoztuk, abban a hónapban, majd egész tavasszal 2 szomszéd is felújítást végzett. Simán aludt a véső, kalapács, fúró, fűrész hangjaira. (Persze ha megreccsent a térdem, vagy pukiztam, arra rögtön felébredt :D )
A kislányom 4 hetes lesz most Szilveszterkor... gyanítom ő is aludni fog, ha már a bátyja zajolása ellenére is simán elalszik.
Kicsikent semennyire,ataludta,iden viszont mar gaz lesz a helyzet (majdnem 2 eves).
Nalunk mar most tuzijatekoznak sajnos ejszaka vagy 5-6 alkalommal es felkelt eddig mindig….
Szilveszter napjan reggeltol megy mar ezerrel ez a szar, az brutal lesz.
Szuper :) remélem akkor átalussza majd.
Jaj ilyen erkélyre bedobás nálunk is volt már.... remélem az nem lesz most 😮💨
13 eves ... Meg egyetlen szilveszteren sem volt ebren 🤣 este 10re mindig bealazik barhol is van! Autoban, koncerten a hangfal mellett, asztalnal, kanapen, vonaton barhol. Itthon is legkesobb 9kor mar alszik nem is kell szolni neki.
Kicsinek sem zavarta sem a petadrda se a tuzijatek sem a hangos tv. Sot volt h a nagyteso bulizott o meg ledolt a fotelba, a sok hangos tini kozott.
Mondjuk a masik ketto gyerekem is ilyen. A fule mellett portaivozok sem ebred fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!