Lefekteted a gyerkőcöt a szokott időben vagy fent maradtok éjfélig?
Én ma semmit sem csinálok a gyerekekkel. A férjemmel megyek szórakozni, a gyerekek meg felőlem azt csinálnak anyukámnál, amit akarnak.
Korábbi években akkor mentek aludni a gyerekek szilveszterkor, amikor elálmosodtak.
A nagy (9,5 éves) a nagyszülőknél Szilveszterezik, ők biztosan fent lesznek éjfélig. A kicsi (majdnem 16 hónapos) velünk lesz itthon, ő fekszik fél 8-kor, ahogy szokott.
Úgy volt, hogy barátok jönnek hozzánk, de végül csak ketten leszünk a férjemmel, úgyhogy szerintem mi sem bírjuk éjfélig.
Nálunk napok óta éjfélkor vagy éjfél után felebred és reggelig fent van. Azért kérdeztem,szerintetek fent tartsam vagy tegyem le időben, hátha alszik ma már?
2 éves
Jesszusom kérdező ez nagyon kimeritő lehet. És ha reggelig fent van, hagyod visszaaludni utána? Én tuti nem hagynám, max 1 órát. Hogy ne csússzon el a napirend, ezt nagyon fontosnak tartom.
Lehet amúgy, hogy nem fárad el nap kozben eléggé, próbálj vele többet kint lenni a levegőn.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!