Fél évesem esti lefektetésnél van (de nem mindig), hogy 30 percenként felkel, és keres (kér) engem. Ez miért van így?
A kisbabámat mindig is úgy altattam, hogy este 7 órás (cicin) altatás után a kiságyba került az első ébredésig, akkor aztán velem aludt tovább. az első ébredés éjszaka 10-12 között volt.
de mostanában már van, hogy 30-40 percenként is fel-fel ébred, persze cicin visszaalszik. de ha pl. nincs itthon a párom este, akkor azért még a régi 3-4 órás egybe alvása van...
A gyerek amúgy anyatejes, kiságyban is és mellettem is alszik, felváltva. Napközben maximum 40 perceket alszik, 2-3 alkalommal. És nagyon nyugodt gyerek, barátságos, vidám!
Arra is kíváncsi lennék, hogy:
-ez a néhány nagy alvás alkalom is elmúlik, mert egyre tudatosabb, és előbb-utóbb nélkülem már nem is alszik? (mert így nevelem?)
-ez a sűrű ébredés lehet a mozgásfejlődés miatt? - nem is olyan régóta forog, és ül magától és már próbálkozik a kúszással is.
Igazából az is érdekelne, hogy van arra trükk, hogy ezt a pár órát még megnyerjem magamnak a továbbiakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!