Napjában többször kinyomja magát a babám a hasam jobb oldalára, egészen a bordámig. ( Ha ülőhelyzetben vagyok, akkor kb 15 percenként,1-3 percre) Nem sok ez egy kicsit?
Ülőmunkát végzek, így napi 8-10 órát ülök...
Gondolom ez nem keményedés... ugye?
Az valami más, nem?
Egyébként 29 hetes vagyok és ezen kívül problémamentes a terhességem.
( leszámítva a nyávogásomat, hogy fáj a hátam, nem alszom jól, stb) :)
Nekem is naponta többször kinyomja magát a baba,olyankor oda teszem a kezem vagy megsimítom és el is megy onnan. Reggelente ugy ébredek,hogy féloldalas hasam van,az egyik felén befészkeli magát,a másik fele üres.A "nyávogás" az nálam is megvan :D
27hkm
Hű, hát te még szerencsés vagy! :D Nem akarok panaszkodni, meg persze nem is szeretek, de az én drágám, kibérelte magának a bordáimat és szinte mindig ott van, ugyanúgy a jobb oldalon, néha följebb néha picit lejjebb, de nem valami kényelmes.. A többi tünet stimmel nálam is.. a nehezen alvás, hátfájás, de ez ezzel jár..:-) És ez nem keményedés, az akkor van, ha az egész hasad feszes, min t egy túlfújt kosárlabda..
Kitartás! :-)
33+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!