Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fent van este az 1 éves...

Bogica0616 kérdése:

Fent van este az 1 éves gyerek 2 órát. Ez normális?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja csinálja, hogy elalszik legkésőbb 20:30 kor. Sokat felkel, legalább 5 alkalommal, de miden éjszaka van az a pont ami után nem tudom vissza altatni és minimum 2 órát fenn van. Ezek után alszik vissza csak, addig forgolodik, de ezután is kell reggelig 1-2 alkamommal. Mit tudok tenni? Levettem meg feljebb is a fűtést, adtam enni, vízzel is próbálkoztam az nem kelett neki, takaró sincs már. Én meg ki vagyok készülve. Lassan rá megy erre a kapcsolatunk az apjával.
nov. 30. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is időszakosan előjön ez. Van hogy 2 hétig minden éjszakát átalszik aztán van 2-3 nap mikor nálunk is ez van hogy este lefekvés után sokat ébred majd éjjel fenn van 2 órát is akár.ő amúgy nagyon jól érzi magát olyankor 😅 mondjuk engem nem zavar ott fekszik mellettem aztán beszélget.ő már 18hós.. aztán ha vissza alszik reggel kel csak fel
tegnapelőtt 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Én max vízzel kínálom. Enni nem kaphatna(nem iszik amúgy tápszert már) cicizni 1x megengedem de nem lóghat azon 2 órán keresztül. Fel nem kelhet mellőlem nincs játék. Ha bármiből engednék utána fixen mindig kelne

tegnapelőtt 12:37
 13/16 Emike22 válasza:
Nálunk volt így és képzeld középfülgyulladás volt az oka. Álmomban sem gondoltam volna, mert nem kapkodott hozzá, sehogysem jelezte.
tegnapelőtt 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
És hogy derült ki hogy a fülével van baj ha sosem volt “panasz”?
tegnapelőtt 15:20
 15/16 Emike22 válasza:

Úgy derült ki, hogy egyéb okból mentünk a gyerekorvoshoz és belenézett a fülébe, mert már ő sem tudta hova tenni az éjszakai bulikat, hogy finoman fogalmazzak 😂Így pár nap antibiotikum kezelést követően elmúltak az éjszakai több órás

ébrenlétek. 🙏🏼

tegnap 13:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki kedves válaszát. Remélem, ha kibújnak a fogai, megtanulni járni és beszélni, akkor elmúlik, addig még kitartok.
tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!