Hogy lehet kibírni az éjszakázást és miért nem alszik a kisfiam (1 éves lesz)?
Kisfiam 1 éves lesz hónap végén.
Eddig jól aludt, persze volt, hogy ébredt, de alapvetően végigaludta az éjszakát.
Kb 3 hete teljesen megváltozott az alvása, egész éjjel ébren vagyok gyakorlatilag.
Csak kézben alszik vissza és ahogy leteszem, kipattan a szeme és ordít..
Mitől lehet ez?
Hogy lehet túlélni? Már szédülök, hányingerem van.
Van egy nagyobb lányom is, aki most kezdte az iskolát, úgyhogy neki is kell a figyelem.
Mellette nyilván háztartást vinni kell, főzni, takarítani stb.
Nem vagyok gyed-en, működik a vállalkozásom is. Igaz ez nem igényel x óra munkát (külföldi adóbevallások), mert most csak a meglévő ügyfeleknek készítek bevallást stb.
De 1-2 óra alvassal egyszerűen úgy érzem feladom..
Ordítani hagyni nem szeretném, mert nem egészséges, illetve a nagylányomat is felébresztené, pedig neki kipihentnek kell lenni.
Férjem amikor tud segít de dolgozik illetve hétvégén az apukajanak segít (haz felszámolása).
Volt valaki hasonló cipőben?
2.5 éve nem volt még 3 óra egybefüggő alvásom sem, nemhogy átaludt éjszaka.
Hát… még élek, bár sokszor úgy érzem már nincs sok hátra :’D
De én csapot papot otthagyok ha alszik a gyerek délután és alszok vele.
#10 vagyok
Én is aludtam vele. Azt a kemény 1,5 órát. 😁 de az lendített tovább mindig, hogy ott megpihentem.
Nem tudom, én 2,5 év alatt sem tudtam megszokni az éjszakai keléseket. A reggeli koránkelést nagyjából.
Ha a nehezebb időszakokban nem a gyerek mellett bóbiskolnék, hanem pl. mászkálnom kéne hozzá egyik szobából a másikba, már nem élnék, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!