Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem akar aludni a babám...

Miért nem akar aludni a babám ha álmos?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés…

Nálunk az altatás 5-10 perc szokott lenni de most szinte mindig minimum fél óra…

Reggel kel 6-6:30 között de 9kor már aludni megy

Délután jobban bírja a fentlétet 2kor szokom eltenni fél 4kor kel

Este 8-negyed9 között szoktam altatni de mindig be szokott aludni gyorsan most van hogy 9kor alszik

Pedig fáradt mert ismerem a jeleket és kivánkozik is az ágyba de lefektetem és csak néz maga elé meg néha felsír és minden nap rosszabb

Nem tudom átállítani 1 alvásra mert reggel nem bírja

Ma is fogorvosnál voltam és 9 óra helyett 10kor tettem aludni és akkor már nagyon-nagyon sírt az álmosságtól hogy bírná délig..😅😂

Nem alszik sokat delelőtt 1 órát délután 1,5 éjjelt átalussza 10-11 óra alvással

nov. 11. 21:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éves
nov. 11. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Te most dicsekszel vagy panaszkodsz?🤣 Én most altattam fél órája és aludt 21:10-től 21:12-ig. Általában 2óra altatás eredménye 5 perc nyugtalan alvás. És ne gondold, hogy nem álmos. Remegve üvölt a fáradtságtól. Fél karomat odaadnám, ha ennyit aludna. Nem, hogy éjjel nem alszik 10-11 órát, összesen se. 3 hónapos lesz.
nov. 11. 21:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért a 3 hónapos babától ne is várjuk hogy éjjel 10-11 órát aludjon…a lányom 1 éves lesz és 10 hónapos kora után kezdte átaludni az éjjelt

3 hónaposan nálunk is kelt 2-3 óránként volt hogy órákig nem is aludt vissza

nov. 11. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja, nem azt várom. Pont az éjszakával nincs bajom. Ha egyszer elalszik, ő mar éjjel nem kel fel, sose kelt, nekem kellett ébreszteni eleinte. 6-7órát alszik egyben. A baj az, hogy nappal van rengeteget ébren, csak séta alatt alszik kicsit. És nem csak nekem baj ez, hanem neki is. Még sokkal több alvásra lenne szüksége és kevesebb ordításra!Most például fél 5-től volt ébren 21:10-ig. Azóta alszik, de közben 4x ébredt! Először amikor írtam ugye, 2 perc után.

nov. 11. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Valószínű épp most tanul járni, ugye?

Ilyen nagy mozgasfejlődési ugrásoknál az idegrendszere teljesen felbojdul és nem hagyja pihenni. Türelem és ahogy lenyugszik az idegrendszere visszaáll minden...persze akkor majd jön más, de a gyereknevelés már csak ilyen.

nov. 11. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem jön a foga?

Fiam akkor aludt ilyen rosszul mikor jött a foga

nov. 11. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Masodik delutani alvasabol keltsd fel hamarabb vagy este altasd kesobb, ha nem almos.
nov. 11. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen most tanul járni akkor lehet az a gond mert fogak is készülődnek de az máshogy szok bezavarni akkor álmában mocorog sokat amire aztán felkel de eg most új és remélem hamar visszaáll

Kelteni nem akarom mert amúgy ő álmos azokban az időpontokban amikor altatom de amint bekerülünk az ágyba nem bírja lecsukni a szemét…

nov. 11. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Pedig azert hamarosan aktualis lesz az atallas 1 alvasra neki is.

Pont ugy kezdodik, hogy este egyre kesobb fogod tudni elaltatni.

Szoval erdemes ezt is eszben tartani :D

Ez sokszor egy naaagyon hosszu folyamat, honapok is lehetnek, nem mindig csak ugy megy, hogy egyik nap meg ketszer alszik; masnap egyszer es minden happy.

Van ilyen is, nem mondom, de azert nem mindig konnyu.

nov. 11. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!