6 hetes babám egy hete nem akar délután aludni mit tegyek?
Biztos megkérdezte és válaszolt🙄
Amugy én nem azt mondom, hogy engem nem lepett meg de ez ilyen. Mások is ezt csinálják az elején amit a közösségi médiába tolnak rád a gyereknevelésről az kamu :D
Ugyan megpróbálhatod a tápszert, ha ennyire szabadulni akarsz de, ha egy emberesebb babát fogtál ki semmi nem fog változni sőt lehet nem is kell neki a tápszer.
De egy baba nem mindig délben alszik. Folyamatosan változik az alvásuk. Majd alszik 1-kor, ebédelni akkor is tudsz.
A lényeg, hogy náluk sorrend van, nem időpont.
Most még neked kéne az ő igényeit kiszolgálnod és nem fordítva.
Igaza van az előttem szólónak, nem fog mindig egész nap aludni, változnak az igényei, igen, akár egyik napról a másikra. Sőt, lehet , hogy egyik nap elég lesz neki fél óra, másnap meg alszik kettőt.
Én sodródtam az árral, amikor láttam, hogy álmos akkor altattam. Nekem sokat segített a kendő, beleraktam, volt két szabad kezem, a járkálástól, ringatástól bealudt.
Szia :) tedd be hintába ha van (fekvő) vagy kösd fel magadra hurciba (ha használtok ilyet)
Nekem ezek segítettek ilyenkor, hogy nyugiban ehessek pár falatot :)
Vagy akkor úgy ettem hogy közben szórakoztattam :D hajrá :)
Mi tápszeresek vagyunk hidd el nem fog attól aludni mert adsz neki tápszert. Mi is most küzdünk az alvással 2 hónapos tegnap aludt többször 3 órákat ma 1 óránál tőbbet nem.
Én nekem sokszor egy reggeli után este 5kor van időm enni ha haza ér férjem, de én ennek őrűlők hamarabb lefogyok🤭,.
De hidd el tápszer nem fog segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!