3 hónapos babám nem akar aludni csak ordít megállás nélkül délután 4 óta fent van mi lehet a baj?

Az en kisfiam is 3 honapos,napok ota nyugosebb, szerintem jon alul a foga. Nalatok szoba johet?
Merted hogy nem lazas-e? (bocsi,nincs ekezetem)

1-es vagyok
Pisilt ma rendesen,meg kakilt is?

Tobb otletem sajna nekem sincs,de tudom milyen rossz mikor nem nyugszik meg.
Anyatejes vagy tapszeres? Hasznaltok cumit? En probaltam kicsit masszirozni az ujjaimmal az inyet. Meg par napja a textilpelus a mindene...az arcahoz teszi es ugy alszik (en meg allok folotte es figyelem,hogy levegot kapjon rendesen) aztan elveszem tole. Mikor ebren van azt is szivesen ragcsalja. Kitartas!

Lehet tenyleg faj valamije. Esetleg kialakuloban valami natha... a kislanyom is ilyen volt. Miota tart ez az allapot?
Sajna sok mindent nem tudsz tenni. Merd a lazat ha melegnek erzed..
Esetleg nincs melege? Nem fazik ..ilyen apro dolgokon is fenn tudnak akadni. Ruhaja kenyelmes? Zokni nem vag be?

Ilyenkor van egy fejlődési ugrás, ha nem is éhes, akkor is elég nagy fejlődésen esnek át rövid idő alatt. Próbáltátok etetni csak nem fogadta el?
Nézd meg az ínyét is, az én kisfiamnak ilyenkor már meg volt duzzadva és meggyőződésem, hogy időszakosan a fogak okoztak gondot. Egyébként 6 hónaposan törtek át neki de már hónapokkal előtte mocorognak a gyökerek. Elkezdett nyűgösködni nem volt az ínyén semmi pár nappal később meg megdagadt. Hála az égnek tényleg csak időszakosan okoztak gondot, nem folyamatosan 3 hónapig.
Egyébként tegnap este valószínűleg az álmosság miatt sírt. Olyankor nagyon nehezen nyugodnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!