Mit tudnék csinálni szerintetek, hogy tudjon aludni a babám?
Elkaptam valamit, tegnap kezdődött torokfájással, ma pedig fuldoklós száraz köhögésem van. Holnap megyek orvoshoz, de nyilván csodát nem tud tenni. 4 hónapos iszsz babám van, a védőnő azt mondta, úgysem fognak felírni semmit, házi praktikákat próbáljak.
Csinálok is mindent, amit ismerek (gyógytea, hagymatea, párologtatás, herbal swiss) de egyelőre semmi sem segít, viszont a babám egyszerűen nem tud aludni a köhögésemtől.
Másfél szobás a lakásunk, a kisszoba a háló, itt van a kiságy és a nagyágy is, de ha nem vagyok bent, hanem a nappaliban köhögök, akkor is felkel. Ma szegény kétszer aludt húsz percet, több ideig nem tudtam visszatartani a köhögést.
Próbáltam párnába köhögni, zenét kapcsolni a kisszobában, de semmi sem válik be, megijed a hangtól és már sír is. Ráadásul nagyon nehéz visszaaltatni, és gyenge is vagyok, a férjem pedig dolgozik.
Van valami tippetek, ami nem jut eszembe?
Ugye ez nem szamárköhögés amúgy?
2# igen, holnapra ez a tervem, hogy lemegyek vele sétálni
1#-2# köszönöm, kipróbálom a baba gyógyszert!! ❤️
2 vagyok
Ha volna segítség, akkor mindenképp fogadd el, mert nálunk ugyanez megy, mikor beteg (már 3 éves). Egyedül vagyok vele itthon egész nap és sokszor úgy érzem meghalok már, főleg mikor erőm sincs felállni a láztól
Azoptatas mellet aiman felirtak antibiotikumot a tudogyulladasomra. Na meg van 4 masik gyogyszert.
Az anyatejbe minimalis megy at es nem volt gond legalabb a gyerek nem kapta el tolem. Ez mondta a tudogyogyasz.
Am libexin csak estere. Lidokainos szopogato cukorka,
Es mezes hars kakkukfu zsalya tea napi 1l.
Nekem ez valt be hasonlo tunetekre.
Hat de bazzz+ ne szivasd mar magad a hulyesegekkel. Tessek mar gyogyszert bevenni, mehet fajdalomcsillapito ha kell, valami normalis szopogatos cucc a torkodra, kohogescsillapito, stb.
A hatoanyagokat tudod ellenorizni itt:
Én is párnába köhögtem 3 hónapos mellett, ágyunk mellett a kiságyban aludt de sosem kelt fel valami csoda folytán.
Én nurofent szedtem, mézes teát ittam, meg tantum verdét használtam. De köhögés csillapító is jó ötlet csak estére, a gyógyszertárban biztos tudnak segíteni hogy melyiket szabad szoptatás mellett.
Én allergia gyógyszert vettem be erős csalánkiütésre amikor a fiam 1 hetes volt.
A gyógyszer nélkül szerintem már nem élnék, annyira brutálisam durva kiütésem lett.
Egy köhögéscsillapíto, meg fájdalomcsillapító nem árthat meg
Sőt, szerintem nyugodtan menj vissza az orvoshoz, és írjon valami antibiotikumot.
Egy csomó gyógyszert lehet szedni szoptatás mellett. Erről nem hallott a védőnő?
Egyébként simán lehet szamárköhögés, de háziorvos mem rendelhet el rá tesztet, szóval ha az is, hivatalosan nem lesz 🤷♀️🤦♀️.
Ha pesti vagy, magánban Novák Hunor csinál tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!