A 11 hetes babám háton szeret csak feküdni, viszont így tisztára laposodik a feje hátul. Mit tudok csinálni, hogy máshogy is tudjon feküdni? Vagy hogy megakadályozzam a lapos hátsófejet?
Köszi mindenkinek! Nagyon jókat írtok. Akkor próbálkozunk.
Ébren is és alvás közben is háton szeret lenni. Ha alvás közben egyik oldalra fordítom a fejét, akkor valahogy mindig visszafordítja. Illetve már kipróbáltam, hogy oldalára fektetem és törölközővel megtámasztom a hátát, de addig izeg mozog, míg sikerül neki a hátára feküdnie.
Hason max 4-5 percet bír ki, mondjuk az már fejlődött, mert 1-2 hete még csak 1-2 percet ment :)
Szia Kérdező!
Látom elég régi már a fórum. A Babád feje kikerekedett?
Szia!
Igen, szépen kikerekedett!
Mi vettünk neki egy lukas kispárnát és azon feküdt kb 4-5 hónapos koráig. Már akkor kezdett kikerekedni, de utána valahogy nem is foglalkoztam már vele, szóval szépen rendbe jött :)
Nem tudom, hogy magától is rendbe jött volna vagy a párna miatt.. Nálatok is hasonló a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!