2 és félhónapos baba… valamit elrontok, vagy nektek ennyi idősen milyen volt a helyzet?
Nálunk is ugyanez van. Én már csak heti 1 alkalommal próbálom ki, hogy le tudom-e rakni. Heti egy könyvet simán elvasok, amíg rajtam alszik.
Én nem küzdök ellene, elfogadom. Férjem is szokta altatni, rajta meg kendőben alszik. Majd lesz ez máshogy is, egyelőre így jó mindegyikünknek.
A hasazás nálunk is hasonlóan indult, nagyon gyorsan elfárad benne és sírni kezdett. Legyen annyit hason, amennyit elfogad és bele fog jönni. Ha kézben játszol vele vagy az alkarodon hasal vagy a valladra fektetve nézelődik, az is jól fejleszti az izmait.
Ugyanez volt/van nekem is. Nekem már 4 és fél hónapos de nappali alvásnal mellette kell legyek mert kiteszem a lábam a szobából és azonnal felébred vagy alvás közben felébred 20.perc után akkor vissza kell ringatnom úgyhogy én is pihenek mellette ameddig ő alszik nincs mit tenni, addig én is olvasni szoktam általában vagy alszok ha sikerül úgy elaludnia hogy nem ébred fel 20 percenkent.
Ja nekem is volt olyan most hogy bejöttek ezek a nagyon melegek hogy egész napom az altatásból állt mert 10-20 percenként felébredt, nem aludt vissza de nyűgös volt nem lehetett vele semmit csinálni akkor megint altatni kellett és ebből állt jó pár napom.. kicsit ki voltam tőle de hát ez van, és érdekes mert éjszaka alszik rendesen nekem is csak enni kel és alszik tovább, még vissza ringatni se kell magától alszik tovább. Viszont a nappal szívás nekem is. Ja és nekem nem alszik el cicin ha fejre állok se.🥲 Pedig néha jó lenne nappal. Nem szereti a kézben ringatast se úgy se alszik el. Csak babakocsi vagy ha az öbölben ringatom.
Hasazás: nekem is nagyon utálta úgyhogy én sokszor nem is hasaltattam csak napi 1x addig ameddig nem kezdett el sírni és mégis szépen tartja magát.
Kitartást nem vagy egyedül.😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!