Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy néz ki az altatás 6-7-8...

Hogy néz ki az altatás 6-7-8 hós babátolnál?

Figyelt kérdés

Most lett 7 hós. Az esti alvás: 3-4x ébred azóta. Este nekem mindig is több mint 1 órán át kell altatom furcsi után (cicin, mert vacsi és alvás). Mindig így volt ez a része, igényelte a test közelségét este lefekvés előtt. Elalszik és leteszem a kiságyába.

(Viszont 6 hótól még rosszabb, mert nappal csak rajtam alszik jól.)

Elvileg már lehetne szoktatni arra hogy

Egyedül aludjon el, de vegyes véleményeket olvasok ezzel kapcsolatban…

Nálatok hogy néz ki az alvás, altatás? Hasonló helyzetben segített bármi?

ápr. 1. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Uhh, hat ez igy leirva is borzalom :( Neked nem?

Meg a “kimeletes” verzio is, bar legalabb az elso cikkben irnak arrol, hogy vedd fel, ha sir, de aztan tedd le. Nyilvan ez merfoldekkel jobb, mint az, hogy csak simogasd, ha sir vagy csak beszelj hozza, de a buktatoja ennek is az, hogy amint leteszed sirni fog es egy ido utan mar akkor se nyugszik meg, ha a kezedben van, annyira kiborult mar.

A tobbi modszer szintiszta brutalitas.

A masodik cikket inkabb hagyjuk is.

ápr. 2. 10:58
 12/16 A kérdező kommentje:

11 igen, ez a felvesz-letesz módszer a szülőnek is kiképzés az elején, írja is hogy ez másfél-2 óráig is eltarthat először.

Valaki itt gyiken írta erről a módszerről pl hogy első este egy éjjel 27x vette ki és tettem vissza, második éjjel már csak 12x,harmadik éjjel 3x és soha többet nem kerte.

2 óránként kelni is borzalmas, lassan egy hónapja sokszor kell gyakran. Erre a módszerre se tudtam még rávenni magam. Csak amikor rossz az alvás 4 hete éjjel-nappal, és megkérdeznek egy ilyet, vagy jönnek szembe velem az ellentétes jó tanácsok, nem tudom tényleg én csinálom e rosszul és azért nem alszik jól..

ápr. 2. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Evett majd beraktam a kiságyba és aludt is.
ápr. 2. 14:59
 14/16 anonim válasza:
Hasonlóan mint nálatok. De 5 hós kora óta mellettem alszik. 4 hónapban beütött az alvásregresszió, 1 hónapig kinlódtunk a kisággyal. Először csak hajnalban hagytam magam mellett, most már be se teszem a kiságyba. Persze így is gyakran ébred, de legalább nem óránként. Szintén 7 hónapos. Én is rosszul érzem magam ha ezzel kapcsolatban jönnek a kéretlen tanácsok, de így többet alszunk. Örökre biztos nem marad így :)
ápr. 10. 20:11
 15/16 A kérdező kommentje:

14 Igen, mostmár ilyen gyakori ébredésekkel 1-2 hete én is magamhoz veszem, elotte pakolgattam kitartóan minden éjjel/hajnalban..

Nekünk is kb 3,5 hótól romlott, ott az 1 max 2 ébredésből lett 2-3. 6 hótól meg átlag 4, amikor beütött a kezdődő szeparációs szorongas is a listában a többi mellé valószínűleg..

Mindegy, maradunk így mi is, már engem sem érdekel, jó így. ☺️

ápr. 10. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja és ne érezd már rosszul magad! Minden baba más… Barátnőm 3 gyerekkel mindent ugyanígy csinált, mégis egyik korán, másik későn, harmadik még most sem alussza át az éjszakát.. Én is rosszul éreztem magam mert elkezdtem magamban keresni a hibát ilyenkor… De innentől rövidre zárom a kéretlen tanácsokat másoktól.
ápr. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!