Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik egy bizonyos...

Miért nem alszik egy bizonyos idő után?

Figyelt kérdés

Minden éjjel ugyanaz van. Éjjel 2x kelek fel hozzá, a 3. alkalom mikor felkel az mindig fél 5-kor vagy fél 6-kor van. Ugyanazt a menetet követve próbálom vissza altatni. Evést, egy kicsi ringatás és ágy. Az éjjel folyamán mindig bevállik kivéve az utolsó időpontot. Ilyenkor már mindig feszíti magát, nézelődik, nyafog. Végül mindig 7 óra körül sikerül csak elaltatni.

Miért nem tudom már 3. alkalomra vissza altatni úgy mint az éjjel korábbi részein??

(2 hónapos baba)

#alvás #kisbaba #altatás #Éjjeli ébrenlét
febr. 27. 05:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az pedig tök jó, hogy éjszaka ennyit alszik. Az én fiam 2 hónaposan éjféltől 4ig aludt 😅 valamivel 2 honapos kora után kezdett 9től aludni, reggel 8ig. Akkor kelt 2x-3x enni. Most 5-6-7x, kérdést is tettem fel itt, 3 hónapos. De állandóan változik valami az alvási szokásait illetően. Nálatok is fog, ezt az időszakot túl kell élni.
febr. 27. 05:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Az en 15 honaposom pontosan 2 honapos kora ota csinalja ezt. Legkesobbi idopontja a reggeli ebredesre fel 6, de inkabb fel 5-5. Nem tudunk vele mit csinalni, mar mindent probaltunk. O ilyen.
febr. 27. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert nem akar aludni? :D

Elofordul. Az en gyerekem alapbol szerintem 0 napos koratol 9 hos koraig hajnali 4-kor kelt, akkor kezdodott a nap. Aztan magatol allt at egy kicsit kesobbi idopontra, fel 6-ra. En akkor ereznem jol magam, ha 9-ig aludna…🤣

De sajnos ha fejre allok se tudok ezzel mit kezdeni.

febr. 27. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor fogadjam el hogy nálunk a nap fél 5-kor kezdődik.😂 mostantól meg se próbálom “erővel” vissza altatni mert csak én idegeskedek rajta🤦‍♀️
febr. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!