Meddig tart egy gyereknél egy bizonyos mese iránti rajongás?
Nem lehet előre tudni, hogy meddig fog tartani. Lehet holnap ,as lesz a kedvence, lehet még 3 év múlva is Mancs lesz a sztár. Ezzel q logikával csak és kizárólag az lenne q megfelelő ajándék, amit aznap épp szeretne.
Nyugodtan vedd meg neki azt, amit a húgod ajanlott
Kiszámíthatatlan meddig tart a rajongás. De nekem a fiam a mancs őrjáratos ágyneműt használja, pedig a mesét évek óta megunta.
Egyébként szuperhős mánia van évek óta nála de a meglévő dolgait ezért nem cseréltük le.
Ez gyerekfuggo.
Lányom két évig szerette a jegvarazst.
Én 13 éves koromtól rajongok a Harry Potterert.(32 vagyok😅)szóval tényleg nem lehet megmondani
Szerinted ezt már brit tudósok megállapították? Ha alább is hagy a rajongás, az ajándékok hatására úgyis előjön megint.
Egyébknét máskor célszerű a gyerek korát kiírni.
A húgom egy időben rettenetesen odáig volt a Micimackóért, főleg Csacsiért, minden Micimackós volt, ami neki kellett. Aztán kb 4-5 évesen az egyik pillanatról a másikra elmúlt. Jöttek hozzánk vendégek, hoztak neki egy plüsst, amin Micimackó Csacsijelemzben van, amit ha egy héttel előtte hoznak, imádott volna, erre közölte, hogy ő már nem szereti a Micimackót. Onnantól tényleg nem is örült semminek, ha ilyesmit kapott.
A keresztfiam viszont olyan, hogy egyszerre több dolgot is nagyon szeret, úgy tűnhet, hogy már nincs oda a dínókért, mert nem arról szól az élet újabban, de ugyanúgy odáig van, ha kap egy dínós dolgot, most pl egy kulacsot vittem és tetszett neki.
Nagyon gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!