Az Államokban mennyire általános hogy 6 gyerekes szülők, a legnagyobbik gyereknek szalon autót vesznek amit bizonyos szintig Ő választ ki?
Elhiszem hogy mindenhol vannak jómódú emberek, akik a WC-n is lehúzhatják azt az összeget amiért más dolgozik több napot... Viszont amit nem értek hogy ennyivel másabb volna ott, mint itthon Európában?
Amennyire látom ezen a kontinensen leginkább mindenki magának teremti meg a dolgokat, ki így ki úgy módon(mindenkire rábízom hogy mire gondol)
Számomra elképesztő hogy egy gyereknek, 0km-es autót engednek, friss jogsival úgy hogy a családi Chevrolet Tahoe-t egy métert nem vezette egyedül.
Nekem pedig 27 évesen egy 9 éves autóra tellett, mert azért valamikor közel a 40-hez jó volna egy saját ingatlan is :) Ugye hogy milyen aránytalan az élet?
Az most nem érdekel hogy Szíriában, Afrikában mi van mert náluk szélsőséges tényezők vannak, én most dolgozó emberekre gondolok.
Nem kell ehhez film, Youtube-on láttam egy családi csatornán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!