Mikor lesz változás az alvásában, nektek mikor történt?
Magunk közé vettem. Ha elaludt áttettük a kiságyba. Ezt próbáltátok?
Nekem is csak rajtam alvós most másfél évesen is nappal csak rajtam alszik még mindig.
Az éjszakai jól ment de voltak ilyen kilengések néha de max 1-2 hét után rendbe jött.
Én mindig úgy altattam esténként mikor már nem kendőben, hogy magam mellé tettem az ágyamba és mellettem szépen elkaratézott, vergődött, mostmár simiz és elalszik. Utána áthelyezzük a kiságyba. Ha megébred azonnal veszem közénk és alszunk tovább. Picinek még fészekbe tettem közénk vagy belülre a falhoz, mostmár az se kell.
Nem zavar minket az alvásban és így sokkal gyorsabban és jobb eséllyel visszaalszik.
Cumi vagy komfort szopi is segít visszaájulni ha úgy van.
De általában nem szokott felkelni csak reggel esetleg hajnalban.
Szerintem ez hullámzó dolog. Ki kell tapasztalni.
Ja még annyit akartam írni hogy nem félek hogy közénk szokik van még idő bőven hogy átszokjon de inkább tudjunk most jól aludni mindannyian.
Amúgy is szerintem minél jobban erőlködök a távoltartásán annál jobban fog szorítani minket. Ha közelségre van szüksége megadom, szerintem így teszek jót a kötődésének meg a fejlődésének is.
7 hónapos még nagyon pici, ne aggódj ilyeneken. Csak legyél vele,ahogy a legkényelmesebb nektek.
Ha felkel én rögtön cicire rakom, amiota nálunk is borult minden. Ha nwm teszem ugyanúgy felkel, sír stb és 2 óra múlva csak cicin tudna elaludni. Szóval ha felbred rögtön cici és tök hamar visszaalszik.
A vele alvás kisebb korában sem.segítrtt, hiába bújtunk össze amíg a mellbimbó a szájába nem került ordított. Hiába öleltem, dudoltam, ringattam...
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!