Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Cicin altatáskor a ti babátok...

Cicin altatáskor a ti babátok is eszik még akkor is ha nincs evés idő? Nem rontom így el?

Figyelt kérdés
Ha egy órája evett, akkor is megy tejcsi ha altatom. Nem zavarom így össze szegényt? Mintha én erőltetném rá az altatáskor az evést. Lehet butaság, de aggódom hogy ez később gondot okoz és nem alakul ki normális evési rend. Most lett 5 hónapos. Altatásra ez a módszer vált be eddig a legjobban, sajnos nem az a leteszem, simi és már alszik is baba.
2024. febr. 2. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit jelent nálatok az evési rend, meg eleve egy 5 hónaposnál az evésidő. Nekem 2, igény szerint szoptatott babám van (volt? :D Már nem babák, legalábbis nem annyira), mindkettőnél az volt az alap 5 hónaposan (de még később is), hogy cicin alszanak el, és bizony szopiztak akkor is bőségesen. Meg ébren is. Meg úgy kb mindig IS. 1 évesen már rendes kaját evett mind a kettő, akkor, amikor mi, azt, amit mi. És még mellette szopiztak és cicin aludtak el. De nem befolyásolta a normál kaják bevitelét. A nagy 2 évesen szokott le teljesen a ciciről, addig éjjelre elalváshoz és reggel ébredéshez szüksége volt rá. A kicsi még csak 15 hónapos, róla nem tudok nyilatkozni, hogy lesz, de első sorban nem étkezésre használja a cicit. Szóval összezavarni szerintem nem zavarja össze őket.
2024. febr. 2. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igény szerint kell szoptatni. Anyatejes nem eszi túl magát. Alvásnál meg, ha nem éhes, csak komfortcicizik.
2024. febr. 2. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Evésidő? Az meg mi? Igény szerint szoptatott csecsemőnél értelmezhetetlen.
2024. febr. 2. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én most a 14 hónapos fiam is cicin tartottam, csak hogy aludjon már el, mert kimaradt neki a délutáni alvás. Egyébként el tud aludni egyedül is, de néha szükség van még segítségre. Kb 3 éves kortól lehet várni hogy teljesen önállóan aludjanak el mindig.
2024. febr. 2. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, ha 1 órára rá eszik. Az anyatej nagyon könnyen emészthető. Nem fogja megfeküdni a hasát, ha emiatt aggódsz.

Evési rend meg ahogy a többiek írták. Felesleges ilyet várni.

Nekem a beteg 7 hónaposom szinte egész nap cicin lógott. Inkább ez, minthogy azon aggódjak nehogy kiszáradjon a magas láz miatt. Sokat aludt de igényelte.

2024. febr. 2. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Te is időre eszel, vagy amikor megéhezel?
2024. febr. 2. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!