Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinél hogy oldódott meg az...

Kinél hogy oldódott meg az éjszakai kiveszem/cici/visszateszem a kiságyba 100x probléma?

Figyelt kérdés
Cumit nem fogadja el, simi az ágyban, vagy dúdolás vagy ringatás nem segít. Csak a cici. Együtt nem szeretnék aludni vele mert nem tudok elaludni úgy hogy mellettem van. Félek hogy ráfekszek. 4 hónapos

2024. jan. 16. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

4,gratulálok.

Mintaszulok vagytok.

2024. jan. 16. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Aki írja,hogy mellette aludt. Ez olyan,mint a fekve szoptatás,nem mindenkinek megy! Ezt kellene megérteni. Mások vagyunk. Vannak emberek,akik úgy nem tudnak aludni és kész,ha hulla fáradtak akkor sem. Mint ahogy nyomatták nekem annak idején,hogy hát aludjak szoptatás közben,na nekem nem ment,egyszerűen frusztrált,hogy közbe szoptatok,de aludjak. A kettő nem fér össze nálam például,ha fejre álltam se. Hamarabb elaludtam állva vagy ülve.

Kérdező,HA csak a félelem miatt nem szeretnél vele aludni,én is javaslom,hogy próbáld meg,DE ha olyan vagy,hogy nem megy vele aludni,akkor nyilván ne. Amíg nem tud nagyobb ágyba aludni,mivel még pici,addig a melléfekvős,elosonás sem opció,sajnos.

2024. jan. 16. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

12 ez így van.

Van aki együtt tud aludni a gyerekkel van aki nem.

Mi együtt aludtunk születésétől fogva.semmi gondunk nem volt az együtt alvással.

De a négyes válasza akkor is bicskanyitogató.

2024. jan. 16. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:

“Amíg nem tud nagyobb ágyba aludni,mivel még pici,addig a melléfekvős,elosonás sem opció,sajnos.”

Mi köze az mérethez? 90*200as matracon a földön remekül aludt a 4 hónaposom, és simán elosontam mellőle.

2024. jan. 16. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Tápszerrel oldódott meg.

Lila fejjel üvöltötte magát rekedtre szó szerint MINDEN olyan percben, amit nem a mellemen lógva töltött. Kettő hétig bírtam idegekkel. Miután tápszerre váltottunk, azonnal lett egy nyugis, jókedvű, jó alvó babám, egyik napról a másikra. Már csak azt sajnálom, hogy azt a két hetet végigszívtam.

Most ezzel nem azt mondom, hogy nálatok is ez a megoldás, de nálunk ez volt.

2024. jan. 16. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
14# Még ezt 4 hónapossal oké,de én nem akartam volna a földre matracozni,ez van. :D Nyilván ez is egy lehetőség,hogy lerakod a földre a gyereket. De ez sem opció mindenkinél. De ötletnek nem rossz a kérdezőnek.:) Lehet ez beválna. Nálunk amikor megért rá házikó ágya lett. 12# vagyok.
2024. jan. 16. 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg babaöböl, vagy mi ugy oldottuk meg, hogy a kiságy közvetlenül az agyunk mellé volt tolva és a matrac a mi ágyunkkal egy szintben volt, és a köztünk lévő rács leszedve(lényegében ugy funkcionált mint a babaöböl)

Igy én nem féltem hogy ráfekszem, vagy épp a férjem, na meg igy nem is köztünk volt, én azt nem szerettem volna. De az ébredéseknél nekem igy könnyebb volt,mert közvetlenül mellettem volt igy a picur.

2024. jan. 16. 14:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!