Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kiprobaltam altatasnal azt a...

Kiprobaltam altatasnal azt a módszert,hogy ha leteszem az 1 éves gyerekemet aludni,aki ekkor még ébren van,majd 90 másodpercig magára hagyom,majd 45 másodpercre bemegyek kicsit megsimizem, majd ezt ismételve. Katasztrófa volt? magan kívül ordított.

Figyelt kérdés
Valakinek be bevalt ez a módszer? Hogyan lehet még ravenni egy ilyen korú gyereket az alvásra? Csak ölben, ringatva alszik el, de nagyon nehéz már, 11 kiló. Ejjel is többször ébred, nagyon kivagyok már.
jan. 8. 13:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

30,igen,mi is alszunk,mindkét gyerekem egy évesen átaludta az éjszakát szóval nem kell itt flegmulni.

28

jan. 12. 15:50
 32/40 anonim ***** válasza:
34%

Sosem értettem ezt a ringatom, tologatom, rázogatom, mellé fekszem vele alszom (apa meg a titkárnővel) anyai túlféltő drámázást.

Egy baba úgy születik, ha tele a pocak, jól érzi magát, elálmosodik akkor alszik, és akkor szuperanyuka leszoktatja erről egy kétórás sétálok vele, rázom, ringatom tortúrával. Láttál már felnőttet ringatózni alvás előtt? Nem, mert nincs rá szükség.

Egyetértek néhány kérdezővel, el se kell ezt kezdeni,és higyjétek el, hogy alszik az a baba,nem fél, nem sír, mert valóban nincs rá oka. Így mi is pihentek vagyunk, és napközben is van hozzájuk türelmünk.

Kerdező, hagyd a számolást, tedd le, simizd a pocakját, hátát, beszélj hozzá, énekelj neki vagy tedd amit szeret,el fog aludni. Napról-napra ügyesebben. Pár hét múlva már úgy megy, mint a karikacsapás.

Vagy alszik veled, az se rossz egyébként, csak számolj azzal, hogy pár év után sem a férjed nem lesz toleráns, és neked se lesz szabad estét úgy 7eves koráig.

Lehet lepontozni,de van életünk kisgyerekek mellett is. A legjobb döntés volt, hogy külön szobában megtanultak egyedül aludni a gyerekeim.

jan. 12. 16:00
 33/40 anonim ***** válasza:
66%

32,mi lenne ha már nem fotelhuszarkodnal itt?

Másnak is van élete attól,hogy ringatja a gyereket,meghogy együtt alszanak

Te is az a tipus vagy aki szerint csak ágyban lehet szexelni?

jan. 12. 16:14
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

33, nincs élete, mert itt sír hogy mennyire kívan a saját gyerekektől.

Nem tudom hogy jön ide magánéletem,nagyon rossz hasonlat volt, de kösz, az is rendben van 😃

jan. 12. 16:18
 35/40 anonim ***** válasza:

34 te írod,hogy apuka titkárnő el,a férj nem lesz toleráns.

Attól még hogy a gyerekem velem aludt apa rohadtul nem kefelt félre senkivel.

Mivel hiába volt ott a gyerek,szerencsére éjjel aludt és máshol is meg tudtuk oldani a szexet...

Hat ezért kérdeztem,hogy te is az a típus vagy aki szerint csak ágyban lehet szexelni?

jan. 12. 16:30
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Lehet bárhol, de egy valamire való férjnek hiányzik a felesége, szeretne vele este csak úgy osszebújni, reggel együtt kelni, ezért (is) kötötte össze vele az életét. Persze, le lehet tudni a fürdőszobában is a zasszonyt gyorsan, meg akárhol is, csak oda a meghittség,es ez a fajta kötődés is nagyon kell.

Nem vagyunk egyformák, en biztos nem turnám ki a közös életünkből a férjem.

jan. 12. 16:42
 37/40 anonim ***** válasza:
48%

Jól van 36,hagyjuk egymást inkább

Nem ismersz,nem tudod nekünk mik a szokásaink,miként,hogy alakul az osszebujas,ebredes stb.

Szép napot.

jan. 12. 17:50
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
37, te sem az enyémet, mégis véleményezted, feltételeztél. Persze, ha betalál az ellenvélemény, egyből hagyjuk egymást 😀😁
jan. 13. 08:20
 39/40 anonim ***** válasza:
Ti amúgy miért nem tudtok privátba veszekedni egymással? Ez így most nem más mint a kérdés totális szétspammelése a saját személyeskedésetekkel.
jan. 13. 08:55
 40/40 A kérdező kommentje:
Igen, én is azon gondolkodtam,hogy amúgy nem mindegy itt mit szól be bárki is? Kit erdekel? Nem válaszolok neki és ennyi.
jan. 13. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!