Mit csinaljak hogy többet aludjon az 1 eves kisfiam?
Közel ket hete napközben 10 es 11 között alszik 30-40 percet az 1 eves kisfiam. Az ejszakat meg 1-2 szer kel.
Probalom meg utana delutan is elaltatni de nem alszik el.
Es igy fent van olyan 6-7 ora hosszat.
Nem keves 30-40 perc alvas egy ilyen kicsi gyereknek?
Lányom sem aludt többet.
Nappal életében nem aludt 40percnél tovább. Most lett 2 éves, már ezt az 1 alvást is el akarja hagyni.
(Ja és nekem a mai napig kb 3x kel éjjel)
En ilyenkor imádom, az aludj amikor ő alszik dumát. Hát elaludni nincs időm, nemhogy még egy pihentetőt szunyálni.
Napirend, következetesség, szabálymeghúzása…
Ezeket nem lehet elégszer leírni.
Meg kell próbálni kihúzni az alvást 12-ig. 1/2 12-kor ebéd, rövid mese és alvás.
(40 perc egy gyereknél egy alvásciklus. Nem azért kel fel, mert kialudta magát, hanem azért, mert megébred és nem tud visszaaludni a mélyalvásba.)
Nagyon szepen köszönöm az eddigi hozzaszolasokat.
Probaltam mar neki kihuzni 12 ig de akkor csak meg rosszabb volt. Nem evett mindent csak szetdobalt, nyügös volt es semmit nem akart csinalni. Borzalmas volt szoval nem is eröltetem. Ö reggel 6 kor kel es nem tud delelött meg 6 orat ebren lenni.
Miutan felkel probalom visszaaltatni de nem akar aludni. Szoval ö nem csak felebred es vissza akar aludni en meg kiveszem az agybol. - szituacio van.
Kedves #2!
Mi, felnöttek, ‚elvarjuk‘ hogy egy kisgyerek/baba kövessen napirendet aludjon mindennap ugyanannyit es ugyanakkor. Miközben mi sem ugyanazt ugyanakkor csinaljuk. Es azt se felejtsük el hogy ök meg naprol napra valtoznak.
De neked ez a nezeted. Elfogadom.
Csak ennyit akartam hozzafüzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!