Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kiprobaltam altatasnal azt a...

Kiprobaltam altatasnal azt a módszert,hogy ha leteszem az 1 éves gyerekemet aludni,aki ekkor még ébren van,majd 90 másodpercig magára hagyom,majd 45 másodpercre bemegyek kicsit megsimizem, majd ezt ismételve. Katasztrófa volt? magan kívül ordított.

Figyelt kérdés
Valakinek be bevalt ez a módszer? Hogyan lehet még ravenni egy ilyen korú gyereket az alvásra? Csak ölben, ringatva alszik el, de nagyon nehéz már, 11 kiló. Ejjel is többször ébred, nagyon kivagyok már.
jan. 8. 13:59
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
61%

eszébe se jut sírni vagy ellenkezni,nert nem létezik számára más opció.

Igen nem volt más opció mert tudta,hogy úgysem segítesz neki hiába lesz valami baja az alvással.

jan. 9. 18:07
 22/40 anonim ***** válasza:
23%

De nincs baja az alvással. Nem volt min segíteni. Hasrafordul, megöleli a cicáját, vagy nem, kicsit beszél, vagy énekel, és alszik.

Nem az a normális, hogy egy gyerek bömböl alvás előtt,ott a szülő cseszte el, és mint itt is látszik, a másik szülőre

orror, aki nem cseszte el.

Erre írtam, tök felesleges ringatni, meg tologatni, erőltetni,attól nem akszik el gyorsabban, cserébe megszokja és majd még 3evesen is ringathatod a 18kilós gyereket kétóránként, mert nem tud egyedül elaludni. Hajrá.

jan. 9. 18:19
 23/40 anonim ***** válasza:
53%

22 nem kell ringatnom a gyereket,mellefekszem és elalszik.

De azért kösz a drukkot

jan. 9. 18:43
 24/40 anonim ***** válasza:
23%

Szuper, és ebből az következik, hogy aki nem fekszik mellé, az szar anya? Képzeld, nem feküdtem melléjük soha, mégis alszanak sírás nélkül.

Biztos azért, mert nagyon félnek..

jan. 9. 18:45
 25/40 anonim ***** válasza:
35%
6 éves koráig az anyjával aludt, az szép... na ezt jól elcseszted.
jan. 12. 07:04
 26/40 anonim ***** válasza:

25,nem nem csesztem el.

10 éves teljesen egyedül alszik külön szobában.

jan. 12. 07:23
 27/40 anonim ***** válasza:
48%
Hát még jó hogy, 10 évesen már külön alszik. Érettségizni már nem az ágyadból megy.
jan. 12. 09:46
 28/40 anonim ***** válasza:
53%
27 mit kotekszel?fáj neked ,hogy velem aludt?
jan. 12. 10:27
 29/40 anonim ***** válasza:
Nálunk is velem alszik a gyerek, de pusztán amiatt, mert éjszaka se ő sem pedig én nem bírjuk elviselni a férjem horkolását.🥹😅
jan. 12. 11:06
 30/40 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki azt csinál amit akar, aztán jön a navalygás, hogy jajj 5 éve nem aludtam stb.

Mi alszunk ;)

jan. 12. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!