Kiprobaltam altatasnal azt a módszert,hogy ha leteszem az 1 éves gyerekemet aludni,aki ekkor még ébren van,majd 90 másodpercig magára hagyom,majd 45 másodpercre bemegyek kicsit megsimizem, majd ezt ismételve. Katasztrófa volt? magan kívül ordított.
Igen az állatok sem ringatják a kölykeiket. Még az emberszabású sem. Mellé fekszik aztán jónapot.
Nekünk mi a halálért kéne akkor egy 11 kg nagy lovat ölben cipelnünk?-mert ehhez a hülyeséghez szoktattuk hozzá a sok idióta tanács miatt, miszerint lelkibeteg lesz ha nem segítünk neki elaludni.
Ki így ki úgy, mindenki döntse el hogy altat. 1 évesen már nincs az a pénz, hogy ringassam, mert gerincsérvem lesz. Minket sosem ringattak a szüleink, férjemet se, engem sem, nem lettünk nárcisztikus pszichopaták.
Nem azzal van a baj,hogy nem ringatod,csak mellefekszel .
Azzal van a gond,aki befektető a gyereket az ágyba,kimegy,a gyereket meg hagyja ordítani amíg el nem alszik.
Ne keverd a szezont a fazonnal,senki nem mondta,hogy ringatni kell.
Én sem ringatom,mellé fekszem,illetve ülve az agy közepén szokott bele feküdni az ölembe.
De soha nem hagynám álomba sírni a gyerekemet.
Hát pedig szokja szépen meg, hogy a saját ágyában alszik, egyedül. Pont.
Semmi lelkiismereti problémát nem csinálok ebből. Anno mi is a saját szobánkban aludtunk egyedül,nem nyalták így ki a fenekünket, mint a mai gyerekeknek.
Én elkövettem azt a hibát, hogy eleinte hallgattam erre a sok újhullámos alternatív hülyeségre, hogy így lesz lelkisérült meg úgy a pici lelke, meg az igény szerinti szoptatás stb. csak az lett belőle, hogy 1 éves korára egy követelőző méregzsák volt minden éjszaka aki óránként akart komfort szopizni. Hát akkor eldöntöttem, hogy nem fogom ezt csinálni, nem ment el az eszem. Kapott egy üveg tápszert lefekvés előtt, ha megébredt megetettem. Ha akkora kárt tettem ezzel benne majd eljár pszichológushoz (bár erősen kétlem, hogy retardált lesz ettől). A mai anyák túllihegnek mindent és életképtelen kismajmokat nevelnek, akik önző szörnyecske módjára viselkednek később is. Nem állok be a sorba.
15 itt az eredménye,hogy anyádék beraktak az ágyba és magadra hagytak.
Ezért lettél ilyen savanyú citromlé
El sem kell idáig jutni és akkor nincs baj.
Az életben nem kötöttem magamra, meg toligáltam babakocsiban mint a bolygó hollandi. Evés időben evés van, alvás időben alvás.
Mire beáll a napirend, addigra megtanulja, az ágyban alvás van, eszébe se jut sírni vagy ellenkezni,nert nem létezik számára más opció.
Ki mondta, hogy bebasztam az ágyba? Te normális vagy??
Evett, büfizett, letettem, megsimogattam a hátát és 2 perc múlva aludt. Mindkettő.
Lehet neked vannak szerencsétlen gyerekeid, ha órákig bőgnek. Bár ha ilyen ingerült vagy velük is, nem csodálom.
19 nem,nekem nincsenek szerencsétlen gyerekeim.
Az egyik hat éves koráig velem aludt,a másik jelenleg is
Soha egyetlen percig sem sírtak azért mert magára hagytam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!