Rossz alvó gyerekek anyukái, mikortól aludták át végre az éjszakát?
Oké. Akkor te vagy a mintaanya, mindenki mas alkalmatlan a gyereknevelésre 🤦♀️
Nem állok le veszekedni, mert felesleges.
22-es neked csak mázli volt,ennyi. Nem mindenkinek jó alvó a gyereke cicitől függetlenül. Ismerősöm gyereke tápszeres volt és hamar leszokott róla mégis 7 éves koráig nem aludt jól,erre elköltöztek és azóta átaludjq az éjszakát, azóta sem tudják miért 😅
Van egy alvásszakértő anyuka aki meg volt győződve róla hogy ő miatta jó alvó a gyerekei,na a 6. Gyereke rossz alvó lett,akkor jött rá hogy csak mákja volt🤣
Én pl 5 éves koromig nem aludtam jól pedig 3 hónaposan már nem voltam hajlandó szopizni. Szóval ennyit a tejes elméletről,ja és nem putyulgattak éjszaka mégis néztem éjjel a plafont sőt oviban sem tudtam aludni,van ilyen az hogy neked szerencséd van hát örülj neki,de nem rajtad múlt.
Enyém szopizik 2 éves és éjjel kel legalább egyszer,amikor nyaraltunk apukával aludt szoptatás nélkül ott is folyton kelt éjjel,várom mikor lesz jó alvó,talán a bölcsi jó hatással lesz rá.
Jaj az ilyen válaszolók... tipikus anyám.
"Mert én 5 gyereket neveltem fel, de egyik sem kelt éjjel. Te tuti elrontod a gyereket". Igen. Direkt szivatom magam.
Valóban nem keltünk éjjel, mert felesleges volt. Ha éjjel sírt barmelyik tesóm is, azt hallgatta az egész család. Mert "nem piszkáljuk, mert megszokja". Miutan 1 hetet vŕgigordítottak, utana persze nem volt kedvük kelni onnantól.
Meg is látszik az anya-gyerek kapcsolatainkon.
Nekünk meg pont az hozott javulást, hogy együtt alvásról váltottunk külön alvásra.
Nem aludt egyben 2 órát egy évesen a kislányom, akkor átköltöztem apukához és onnantól elkezdett 4-5 órákat aludni egyben.
Most másfél éves elmúlt, remélem a bölcsivel szintet lépünk, mert még mindig kel, de már csak egyszer, de sajna sokszor virraszt.
De már vannak átaludt ejszakák!
(Tápszeres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!