Rossz alvó gyerekek anyukái, mikortól aludták át végre az éjszakát?
Én is a lányommal alszok, 1 éves még cicizik. Nálunk az önkiszolgálás vált be :D
Vagy szoptatós hálóingben vagy anélkül alszok, lényeg, hogy a cici kint van. Álmában csak odafordul, bekapja, szív rajta párat, azt alszik tovább. Esetleg ha nagyon forgolódik, átrakom a másik oldalamra, hogy a másik cicimből is tudjon szopizni. Aztán alszunk tovább. Így max 1x vagy 2x ébredek meg, de max 2 perc és alszok is vissza.
Persze ez csak a normális napokon van így. Fogzás, betegség vagy épp a front is betesz néha. Akkor többet vagyunk ébren.
A nagyobbik 13hónapos koráig cicizett. Addig óránként keltünk. Elvettem tőle, utána már "csak"2 óránként kelt. 4 évesen volt az első átaludt éjszakája. Most 4.5 éves, a mai napig kel 1x.
A kicsit 10hónaposan választottam el. Ugyan úgy óránként kelt utána is.
2 napja töltötte a kettőt, "csak" 3x kel éjjel.
#11 bocsi, nem akarom szétoffolni a kérdést a nyafizásommal, csak olvastam h a kérdező is kivan az ébredésektől.
Pont a #11es akinek többször szopizik a babája és teljesen rendben van.
Én már azt sem bírtam, amikor a férjem horkolt, és arra ébredtem fel, pedig az is 2 perc se volt, mert csak oldalba böktem és aludtunk tovább.
De egy hét után át kellett költöznöm a másik szobába, mert nagyon hamar elkezdett megviselni.
15
Látom neked sincs gyereked
Aha. Csak akikor épp az éjszakát végigordítja, mert a közelségedre vágyik, te csak odaböfögsz neki egy "este van, alugggyá"-t és meg van oldva minden.
Nálunk 1-1 évvel nagyobbak a gyerekek. 4 és 2 évesek.
Mégis ez van, mint a kérdezőnél.
A kicsi kel vagy 5x, hiába nem cicizik.
A nagy is kel 1x, akkor megy az apjához.
Azért mert ta pl ridegtartásban tartod őket, lehet más a lelkükkel is foglalkozik és igyekszik a legjobbat adni a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!