Ilyen melegben miben alszik a babátok?Enyém 8 hónapos, atleta van rajta,és egy vékony hálózsák. 26,5 fok van a házban.
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 21:03
21/30 anonim válasza:
Az egyévesem egy pelusban alszik. A 2 évesem kezeslábas pizsamában alszik el, egyszerűen nem hajlandó mást felvenni, vagy épp csak pelenkában elaludni. Aztán persze van mikor az éjszaka folyamán lekerül róla, de ritkán. Plusz még be is kell takarni. Mondjuk mi ilyenkor csak huzattal takarózunk, vagy vékony pléddel.
22/30 anonim válasza:
UFO lányaim borzasztó fázósak. A kicsin body van, a nagyon póló, és mindkettő egy szőrme takaróval takarózik. Takaró nélkül nem alszanak. Mindkettőről folyik a víz, de takaró az akkor is kell... Férjem ugyanez, lekapcsolja a klímát, mert fázik ő és a két gyerek 28 fok alatt, a katlan tetőtérben.
23/30 anonim válasza:
Jóisten ne főzd már meg szegény gyereket. Ha 8 napos lenne még megérteném a hálózsákot...
24/30 anonim válasza:
Nem csak szivacsos hálózsák létezik... Mindenki itt rögtön 3-4 togos hálózsákokra gondol.
Van olyan is, 0,5-ös, aminek kb vékony trikó anyaga van.
25/30 anonim válasza:
Egy napozoban, takaro ott van de nem használja.
26/30 anonim válasza:
A lányom ugyan már nem baba, 3 éves lesz, de nem tudom lebeszélni a hálózsákról. Nagyon vékony, az a trikó anyagú, amit a 24-es válaszoló írt. Alatta csak bugyi van (illetve néha egy vékony pizsama felső és ezt is ő kéri olyankor). Alszik este 8-tól reggel fél 7-ig egy nyekkenés nélkül, szóval biztosan jó így neki.
27/30 anonim válasza:
Nagyon vicces, hogy van olyan válaszoló, aki nem tudja elfogadni, hogy más gyereke máshogy működik, mint az övé, és rögtön jön a megbélyegzés, hogy ,,MEGFŐZÖD!!44". Az fel se merül, hogy ha a gyerek nem izzad, akkor jól érzi magát, te hiába főnél meg? :D
28/30 A kérdező kommentje:
Igen, az utolsó hozzászólónak is igaza van, mert lehet az a baba pont olyan, hogy elbír egy takarót/hálózsákot.
2023. júl. 13. 13:15
29/30 anonim válasza:
Nekem a gyerekeim nem tudnak egyhelyben maradni alvás közben. Takaró esélytelen, mindig kellett a hálózsák. Az esti rutin része pici baba koruk óta. Takarót télen is lerúgják magukról és mivel én is alszom, nem fogok azért felkelni hajnalban, hogy külön betakargassam őket. Nagyon vékony pamut hálózsákban alszanak, nálunk hajnalban hűvös van. Nekem is kell egy vékony takaró, anélkül nem tudok elaludni, hiányérzetem van nélküle.
30/30 A kérdező kommentje:
Ugye? Nekem is kell egy vékony, olyan komfortos. Annyit csináltam még tegnap éjjel, hogy félig húztam fel a cipzárt rajta, így a kis lába kint volt, de mégis volt rajta valami.
2023. júl. 13. 13:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!