Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nyáron miben altatjátok a babát?

Nyáron miben altatjátok a babát?

Figyelt kérdés
27 fok van nálunk, 54% páratartalom. 7 hónapos kisfiamat szerintetek altathatom rövid ujjú és rövid nadrágos pizsamában? Nagyon izzad.
2023. jún. 20. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27fokban egy napozó, vagy egy body és takaró helyett én egy textilpelust takartam rá (inkább saját magam nyugtatása miatt mert kb azonnal ledobta magáról)
2023. jún. 20. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

5 hónapos fiam egy rövidujjú bodyban alszik, 24 fok van bent, pedig egész éjjel nyitva van az ablak..

Ha hosszút adok rá, akkor 5 perc alatt leizzad, és nyűglődik, így viszont jól alszik.

2023. jún. 21. 01:43
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Azért 7 hónap alatt tehettél volna már szert annyi anyai ösztönre es tapasztalatra, hogy egy ilyen nehéz kérdésben tudj dönteni szakember bevonasa nélkül.
2023. jún. 21. 03:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Gyereke válogatja. A fiam tavaly ilyenkor volt 1 hónapos. Napozóban aludt. Aztán ahogy még melegebb lett, akkor ujjatlan bodyban. Body nélkül is próbáltam altatni, neki az nem tetszett. Így egy ujjatlan mindig volt rajta.

Most 13 hónapos, 25 fok körül van a lakásban a hőmérséklet, napozóban alszik pár napja. Előtte rövidujjú body+ vékony hosszú nadrágban aludt.

De már a takarót nem viseli el, csak hajnalban. Pedig egy vékony textilpelus anyagú takarója van. De azt is lerúgja.

2023. jún. 21. 06:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Pontosan ugy altattam en is ahogy a 14 irja,csak egy honappal idosebb a fiam.
2023. jún. 21. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!