Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 évest mennyit hagytok...

3 évest mennyit hagytok aludni délután?

Figyelt kérdés
Lányom van, hogy 3 órát is képes aludni délután, és utána is kelteni kell. Persze így este 11-kor is még fent van. De attól félek, ha felkeltem másfél óra után, akkor nem tudja magát kipihenni. Ti hogy csináljátok? Keltsem fel szerintetek? Ti mennyit hagyjátok aludni? Elég vajon már neki az egy-másfél óra délután?
2023. jún. 8. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha este 11-ig fent lenne emiatt, akkor kelteném. Bár délelőtt erre még nem volt példa, de olyan már volt, hogy reggel keltettem, hogy délutánra időben elálmosodjon. Hogy legyen meg a rutin.
2023. jún. 8. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
*délután erre nem volt példa
2023. jún. 8. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

2 eves kora ota nem aludt delutan, igy nem tudom, de mint latod, nem normalis dolog, hogy egy 3 eves 11 ig fent van. Max. 1 orat hagynam aludni delutan. Egyebkent meg ebben a korban atlag 10-14 ora alvas az idealis, hogy, hogy van eloesztva az teljesen egyen fuggo, mindenkinek mas a biologiaja.

Az enyem 2 eves koratol este 7-tol masnap reggel 8 ig alszik, felkeles nelkul.

2023. jún. 8. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem ébred magától, fél 4 körül felébresztem, különben este sose alszik el. De f2 előtt nem nagyon alszik, szóval a két óra sztem teljesen oké. Nagyon ritkán fordul elő, hogy 2,5-3 órát aludjon, de akkor nem sokáig alszik, hanem korán alszik el, szóval az is oké, mert f4 körül ébred mindenképp.
2023. jún. 8. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 3-3.30 kor keltettem, de ugyan úgy 9 kor ment aludni, csak ilyenkor nem tud könnyen elaludni kb 30 percig, kiabálgat ki nekünk, mindenfélét, majd egyszer csak csönd lesz.
2023. jún. 8. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
12-15-ig aludt 5 éves koráig.
2023. jún. 8. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
3kor felébresztem mindig kivéve ha beteg.
2023. jún. 8. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha 11-ig kukorékolna, tuti ébreszteném, majd kipiheni magát éjjel. Így hogy 9-kor aludtak, én nem nyúltam hozzájuk délután, ha valamiért nagyon bealudtak, annak mindig oka volt, front vagy kezdődő betegség.
2023. jún. 8. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Hagyjuk aludni, ameddig akar. Mondjuk nálunk olyan nem volt, hogy utána este 11-kor se aludt volna el.
2023. jún. 8. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

Fiam 1 éves kora óta 1órat aludt majd keltettem, mert különben éjszakazhattam volna.

2.5évesen teljesen elhagyta a nappali alvást.

3 éves, reggel 7től este 9-10ig fenn van. Ha a kocsiba esetleg csak egy negyed órára is bealszik, 11elött nem tudom elaltatni.

2023. jún. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!