14 hónapos lányom,valami miatt nem hajlandó délután aludni, fogalmam sincs miért, nem tudom mit tegyek? Egyszer alszik már csak napközben.
Születése óta jó alvó volt, éjjelt is régóta végig alussza, délután is mindig szépen aludt.
2 héttel ezelöttig.
Hintafotelban altatom, mikor már mélyen alszik, akkor teszem a kiságyba, de mar amikor felállok akkor fel is kel. Biztos hogy fáradt, szemei lilák, bújik hozzám hogy aludni szeretne.
Este fel 9-reggel fel7-fel8ig alszik. Szoval olyan 10-11 órát.
Próbáltam:
-korábban letenni
-később letenni
-magamon altatni,hogy nem rakom le, de amint egy picit is megmozdulok fennt van
-tele pocakkal
-rögtön ebéd után
-később, nem rögtön ebéd után
-vilagosban
-besötétítve
Persze délután full nyügös, fáradt, esik-kel, semmi programot nem tudunk igy tervezni vele hogy nem alszik, mert nagyon hisztis es akaratos tud lenni fáradtan.
Bármi tanácsot szívesen meghallgatok, mit tudnék még megpróbálni
Túl fáradva sincs, persze estére igen,hiszen 12 órát ébren van egyhuzamban.. akkor fél másodperc alatt alszik is
Mit tegyél? Törődj bele.🙂
Amúgy meg próbáld úgy altatni, h ne kelljen átpakolni...
Egy ideig nekünk is volt ilyen korszak a fiammal a végrn elaludt már fürdés elött összevissza colt minden aztán rendeződött..Szerintem próbálkozz ugyanuhy altatni ebédkor és visszaáll az.
Nálunk is volt hogy 17kor dölt ki akkr hagytan 1 órát és sajna később feküdt este de nem tudsz mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!