Hogyan szoktassam kiságyba? Már késő?
Mi bajod van?mit barmozol le masokat?
Igen,kihagy a gyerek legzese,fuldokol,arra az a megoldas,hogy kulon szobaba rakod,es dugsz egy jot,aztan alszol mert neked jar a pihenes.
Aki itt nemnormalis az te vagy.
2 honapos babanal periodikus legzes kihagyas nemhiszem hogy van. HA tenyleg lenne akkor az orvos reg reagelt volna. legzes kihagyas 15 sec-ig ok es normalis ujszulotteknel az elso par hetben. 8 hetesen illene beallnia..szerintem napok kerdese es ez a stressz nem lesz.
az elottem levo 31es pedig kemenyen de igazat ir :-D nagyot nevettem mert tenyleg igy jön le a szovegedbol. szerintem aki ide kommentelt mind anyuka, mind volt mar k...ra faradt vagy eppen az.
ez is elfog mulni fogadd el ahogy mar irtad hogy egy szobaban vagy a kicsivel egyenlore.
es viccesen megjegyzem: ideje lenne mas helyeken is gyakorolni a szexet mint az agyban mert lesz jo par ev amig bemaszik hozzatok majd ejszaka kozepen mert anyunal jobb aludni ;)
Az én babám első perctől velem egy szobában, de a saját kiságyában alszik, tökéletesen működik. Próbáltam magam mellé tenni, ha sírt, de csak rosszabb lett, pedig kipróbáltam volna, milyen vele aludni :)
A babaöböl jó ötlet, egyébként a lábadnál is fal van, vagy miért ne tudnál kimászni az ágyból, ha melléd van tolva a baba öblöstől/ágyastól?
Egyébként a légzésfigyelő miatt mindenképp célszerű külön aludni, én legalábbis sokkal nyugodtabb vagyok így, de az intimitást oknak felhozni furcsa, csak ezért nem tenném másik szobába... Ráadásul tényleg lesz ez rosszabb is, mikor már jön-megy éjjel, akkor mi lesz veletek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!