Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szoktassam kiságyba?...

Hogyan szoktassam kiságyba? Már késő?

Figyelt kérdés
A baba két hónapos. Mivel a szüleim házába szültem nem volt eddig lehetőség saját szobát adni neki és velünk volt sgy szobában. A párom 3 műszakozik, ezért kell neki a saját kis szoba, így elköltöztünk egy 2 szobás házba. Itt saját szobája lett a kicsinek, és szeretném beleszoktatni a kiságyba. Császár miatt úgy volt az egyszerű hogy ha már amúgyis egy szobában vagyunk velünk alszik a baba az ágyban, viszont szeretném átszoktatni a szobájába a kiságyba. Próbálom betenni de akkor mindig felkel fél óra múlva és sír értem. Mit tegyek? Sikerülhet még?
2023. ápr. 29. 03:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%

Napkozben a kisagyban alszik,de este velem egy agyban.(pontozzatok le)egesz szuletese ota igy van.legzesfigyelot nem hasznaltunk.(ezert is lepontozhattok nyugodtan)

A szex is mukodik...nem csak agyban lehet,es nem csak egy szobank van.

1 eves,es addig marad mellettünk az agyban amig igenyelni fogja.

2023. ápr. 29. 08:08
 12/33 anonim ***** válasza:
46%

Persze, sikerülni fog. Legkönnyebben úgy, ha megvárod, mikor szeretne átmenni.

Addig meg legjobb lenne elfogadni, hogy a babának, akit te akartál, veled jó, nem egyedül, és kimenni szexelni máshova.

2023. ápr. 29. 08:14
 13/33 anonim ***** válasza:
61%

"Mindig felkel fel ora mulva es sir ertem.mit tegyek?"

Fogd meg vedd ki a kisagybol, es nyugtasd meg.ha kell,fektesd magad mellé.

Miert,megis mit akarsz tenni?

2023. ápr. 29. 09:07
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi próbáltuk. Az első pár hétbe aludt a kiságyba és keltem mentem át hozzá szoptatni,majd visszatenni. Brutális refluxa volt amúgy,mohó is mellé. Ágy fejvége megvolt emelve,meg büfiztetted rendesen akkor is 1x csak úgy visszabukta,hogy kb. majdnem félrenyelt,iszonyat ijesztő volt amúgy(szerencsére kinőtte). Ekkor a doki azt mondta még több ideig büfiztessünk akár egy óráig is,mivel semmi se vált be igazán. Na most egy óráig éjszaka miközben 3x kelt enni is. Az első pár napba úgy volt,hogy egy óráig ültünk vele felváltva a mi ágyunkba,de már kb. ülve aludtunk. Különben ez így bevált csak éppen kibuktunk még jobban a fáradtságtól,főleg hogy közbe akárhányszor letettük a kiságyba mikor mélyen aludt,felkelt egyből. Nyilván a közelségünkre is vágyott,így mivel nekünk fontosabb volt a pihenés magunk mellé tettük,így egyből hallottuk is ha köhögne(így már egyszer se volt elő),meg büfiztetés után már nem kellett legalább felkelni pakolászni. Akkor kezdtünk el jobbat aludni,meg ő is aludni(addig nyugtalan volt). Nálunk az ő szobájába is van egy akkora ágy amin elférnénk,többször átbeszéltük,de mi nem szeretnénk egymás nélkül aludni,ez van. Mi azt nem vállaltuk be,hogy én átmegyek 220x is éjszaka,vagy mellé fekszek és akkor úgy alszunk ott ketten,a férjem meg külön. Egyébként semmire se mentem volna,mert mint írtam hiába volt már mély alvásba ahogy betettem,azonnal felkelt és kezdődött elölről az egész. Ezt pár napig ment,én már nem bírtam. Nekünk igényünk van,hogy együtt aludjunk a férjemmel. Szex témát máshol oldjuk amúgy meg,ugyanúgy megmaradt az intimitás,azért emiatt nem szokott megromlani egy jól működő házasélet(mellette nyilván én se tudnék semmit sem,ez azt hittem egyértelmű mindenkinek..mellette csináltok bármit is?). Most már 9,5 hónapos,eddig aludt napközben ott,most már napközben se,vagy is de elalszik,utána 5 percenként ordít ha ott altatom vissza, ha pedig itt mellettem akkor 2 órát is alszik. Biztosan vissza lehetne szoktatni,ha 2 hétig ezt nyomnám,de csinálja,akinek 6 anyja van amúgy. :D Miközben így is éjszaka a fogzás miatt is többször kel,igen is szükségem van a pihenésre míg alszik,gyenge vagyok biztos. Mondjuk engem ez nem zavar,ez annak gáz,akit zavar nyilván,nekünk jelenleg így jó. Barátnőmék lánya ugyanígy volt,most másfél éves kapott egy szép kis házikó ágyat és gyönyörűen alszik benne egyedül,holott eddig nem tudták külön tenni,pedig ő aztán határozottan próbálta jó ideig mindennel is,úgy meglepődött,hogy azóta is emlegeti. Azért a 2 hónapos még picike. Egyébként én azt látom a környezetünkben,hogy van akinek alszik a kiságyban pedig csak annyit tett,hogy beletette, van aki meg már a csillagokat is lehozza akkor sem. Szerintem babától függ,de persze én nem vagyok ebben szakember. Érdembe nem tudok segíteni,max ez,hogy 5 percenként kiveszed elaltatod majd vissza,lehet pár hét után működik,lehet nem,mert ő ilyen. Nálunk anya mondta,hogy én voltam ilyen picinek,hogy velük aludtam,csak úgy voltam nyugodt. Elmondom,hogy most már nem alszok velük. :D:D Tehát senki nem így fog férjhez menni.
2023. ápr. 29. 09:29
 15/33 A kérdező kommentje:

Soha nem.hagytam sírni egyértelműen kiszedtem... Mély alvó típus pont ez a baj. Olyan melyen alszik sokszor elfelejt levegőt venni és már nem bírom hogy este folymatosan figyelnem kwll es alig merek elaludni. Amúgy ő jó baba egyszer kel este. Nappal meg szinte egész végig fent van. Aki meg azt írja mi akarzunk.gyereket igen ez így van de attól még nekünk is szüségünk van pihenésre, intimitásra a párommal. Mert ha ezeket nem teszzük meg akkor folyton vitatkozó idegroncsok leszünk.

A kérdések 90% a alapján hagynom kéne magam mellett a gyereket megfulladni... mert jahj nehogy külön ágyba tegyük.

2023. ápr. 29. 09:38
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, kérdező, ne velünk agresszivkodj már. Keress rá, hogy gyengéd alvástréning, hatha beválik. De nem velünk kell indulatoskodni, meg "hadd legyen már egy kis kenyelmünk" - és ha nem lesz, kit kérsz számon? Itt nincs reklamáció, ha nem szokik kiságyba, akkor nektek kell megoldást találni, nem masoknak nekiugrani, akik csak próbálnak a kérdésedre válaszolni. Ha nem vagytok hajlandóak mashol szexelni, a baba meg nem szokik kiságyba, akkor nem fogtok szexelni, és ezért nem mi leszünk a hibásak, hanem ti. Szülők vagytok, megváltozott az eletetek, vannak dolgok, amelyekben rugalmasnak kell lenni.
2023. ápr. 29. 09:43
 17/33 A kérdező kommentje:

Vagy nap közben amíg főzök es ő alszik/ takarítok ottkéne hagynom az ágyon !! Úgy hogy bármikor simán kigurulhat. (Mert ő már tud és rendszeresen gudul is) Vicc... Ja tudom akkor meg az lenne a "jó" ha magammal hordozóm a vegyszerek meg a sütő közé.

Nyílván ha nagyon nem megy neki az alvás külön nem tesszük ki.

2023. ápr. 29. 09:44
 18/33 anonim ***** válasza:
51%

No de ha melyen alvo vagy es kulon szobaba van a gyerek akkor nem felsz,hogy megfullad?

Ertem en hogyblegzesfigyelo meg minden, kell is..de azt me felejtsd el h az csak egy gep.van,hogy fals risztast ad,de lehet,hogy ha valoban baj van,elfelejt riasztani.

Ne legyel agressziv,csinald ahogy akarod.neked semelyik tanacs nem jo

2023. ápr. 29. 09:45
 19/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok agresszív. Velem azok mert egyből kapom az ívet hogy jahj mit reklomálok mintha nem akarnám neki a legjobbat.
2023. ápr. 29. 09:46
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
Atyaeg te nagyon faradt lehetsz...
2023. ápr. 29. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!