Hogyan szoktassam kiságyba? Már késő?
Napkozben a kisagyban alszik,de este velem egy agyban.(pontozzatok le)egesz szuletese ota igy van.legzesfigyelot nem hasznaltunk.(ezert is lepontozhattok nyugodtan)
A szex is mukodik...nem csak agyban lehet,es nem csak egy szobank van.
1 eves,es addig marad mellettünk az agyban amig igenyelni fogja.
Persze, sikerülni fog. Legkönnyebben úgy, ha megvárod, mikor szeretne átmenni.
Addig meg legjobb lenne elfogadni, hogy a babának, akit te akartál, veled jó, nem egyedül, és kimenni szexelni máshova.
"Mindig felkel fel ora mulva es sir ertem.mit tegyek?"
Fogd meg vedd ki a kisagybol, es nyugtasd meg.ha kell,fektesd magad mellé.
Miert,megis mit akarsz tenni?
Soha nem.hagytam sírni egyértelműen kiszedtem... Mély alvó típus pont ez a baj. Olyan melyen alszik sokszor elfelejt levegőt venni és már nem bírom hogy este folymatosan figyelnem kwll es alig merek elaludni. Amúgy ő jó baba egyszer kel este. Nappal meg szinte egész végig fent van. Aki meg azt írja mi akarzunk.gyereket igen ez így van de attól még nekünk is szüségünk van pihenésre, intimitásra a párommal. Mert ha ezeket nem teszzük meg akkor folyton vitatkozó idegroncsok leszünk.
A kérdések 90% a alapján hagynom kéne magam mellett a gyereket megfulladni... mert jahj nehogy külön ágyba tegyük.
Vagy nap közben amíg főzök es ő alszik/ takarítok ottkéne hagynom az ágyon !! Úgy hogy bármikor simán kigurulhat. (Mert ő már tud és rendszeresen gudul is) Vicc... Ja tudom akkor meg az lenne a "jó" ha magammal hordozóm a vegyszerek meg a sütő közé.
Nyílván ha nagyon nem megy neki az alvás külön nem tesszük ki.
No de ha melyen alvo vagy es kulon szobaba van a gyerek akkor nem felsz,hogy megfullad?
Ertem en hogyblegzesfigyelo meg minden, kell is..de azt me felejtsd el h az csak egy gep.van,hogy fals risztast ad,de lehet,hogy ha valoban baj van,elfelejt riasztani.
Ne legyel agressziv,csinald ahogy akarod.neked semelyik tanacs nem jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!