Babaöbölben használható légzésfigyelő?
Hagyományos, nem csiptetős.
Az öbölbe raknám a fészket, az alá pedig a figyleőt?
11, a baby control pl: orvostechnikai eszköz, míg az angelcare és hasonlók nem kapták meg ezt a minősítést. A baby controlt kórházakban is használják.
"Mégse" jelez jól, hogy ha babaöbölben használják, de a többi se jelezhet, mert mégis mi alapján különböztetnék meg, hogy az anya vagy a baba miatt mocorog a matrac?
Szimpla logika.
Kedves 9,
Kipróbáltuk mivel mellettem volt és valamikor apa vitte pelusozni és ordított, szóval működött 100%osan köszöni szépen.
Venni amúgy nem muszáj, gyógyszertárból lehet kölcsönözni.
Szerintem ez még a padló anyagától is függhet. Az érzékelés finomságát is lehet állítani a miénken (régi angelcare), ha kellően gyengére állítjuk, az segíthet, hogy a szülőt ne érzékelje.
Közös szobában, pláne egymás mellett alvásnál jóval ritkább a csecsemőhalál eleve. Szerintem ez kompenzálja, hogy nem működik esetleg 100%-osan a légzésfigyelő. Többet ér a bajt megelőzni, mint jelezni (aztán vagy sikerül újraéleszteni, vagy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!