Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Babaöbölben használható...

Babaöbölben használható légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Hagyományos, nem csiptetős.

Az öbölbe raknám a fészket, az alá pedig a figyleőt?

2023. febr. 6. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Biztos függ attól is, hogy milyen fajta a légzésfigyelő
2023. febr. 7. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

11, a baby control pl: orvostechnikai eszköz, míg az angelcare és hasonlók nem kapták meg ezt a minősítést. A baby controlt kórházakban is használják.

"Mégse" jelez jól, hogy ha babaöbölben használják, de a többi se jelezhet, mert mégis mi alapján különböztetnék meg, hogy az anya vagy a baba miatt mocorog a matrac?

Szimpla logika.

2023. febr. 7. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves 9,

Kipróbáltuk mivel mellettem volt és valamikor apa vitte pelusozni és ordított, szóval működött 100%osan köszöni szépen.

Venni amúgy nem muszáj, gyógyszertárból lehet kölcsönözni.

2023. febr. 8. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még a padló anyagától is függhet. Az érzékelés finomságát is lehet állítani a miénken (régi angelcare), ha kellően gyengére állítjuk, az segíthet, hogy a szülőt ne érzékelje.

Közös szobában, pláne egymás mellett alvásnál jóval ritkább a csecsemőhalál eleve. Szerintem ez kompenzálja, hogy nem működik esetleg 100%-osan a légzésfigyelő. Többet ér a bajt megelőzni, mint jelezni (aztán vagy sikerül újraéleszteni, vagy nem).

2023. febr. 15. 10:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, babaöbölben használható légzésfigyelő
2023. márc. 8. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!