Álmában a kiságy legvégébe kúszó gyerek, jelzett a légzésfigyelő. Járt már más is így?
Figyelt kérdés
Hat és fel hónapos a fiam.
Az ágyában kétlapos Babycontroll légzésfigyelő van.
Eddig sose jelzett, de ma éjjel kétszer is.
A gyerek mindkét alakommal az ágy legvégén feküdt, és mindkétszer határozottan lélegzett, nem ébredt fel a sípolásra.
Lehet, hogy ott már nem érzékelt a lap?
Hagytam utána ugyanott, az ágy végében elaludni, és míg ha az ágy közepén fekszik, mindig 9-esek villognak, itt össze vissza 2-6 közötti számok jelentek meg a kijelzőn, pedig a tenyeremmel éreztem, hogy szépen ütemesen lélegzik.
Szerintetek tényleg lehetett egy időszak, amikor egyáltalán nem vett levegőt, vagy csak ott már, az ágy végében egyáltalán nem érzékelt a lap egy idő után?
2022. júl. 1. 07:23
2/20 anonim válasza:
Szerintem úgy elmászott, hogy nem érzékelte a légzésfigyelő! Nálunk is előfordult már, egyszer fent is virrasztottam, és saját szememmel láttam/érzékeltem, hogy igenis lélegzik, de ahogy elmozdult a lapról, bejelzett a készülék.
3/20 anonim válasza:
inkább csak nem érzékelt. a babycontrol pl. 4 egymást követő légzéskimaradás után jelez, előtte csak csippan 1-1et. és írják is, hogy ez okozhat téves jelzést, mi pl ezért vettünk 3lapos légzésfigyelőt, ez lefedi az egész kiságyat
4/20 anonim válasza:
Nekünk is volt már ilyen, csak amiatt jelez, mert nem érzékeli. Persze én öregedtem 20 évet, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy téves riasztás, de előfordul mással is, nyugi.
5/20 anonim válasza:
Pont valamelyik nap fordult elő velünk is először, 10 hónapos a baba, szintén 2 lapos baby controll-unk van. Ő is fel volt kenődve a rácsra.
6/20 anonim válasza:
akkor is jelez, ha kezd merülni az elem a riasztórészben! mi jártunk így...
7/20 anonim válasza:
Próbáld meg egymástól távolabb tenni a lapokat. Szinte biztos, hogy csak azért sípolt be, mert az ágy végében már nem érzékel. Erre utal az is, hogy ott már csak 2-6-osokat villan.
8/20 A kérdező kommentje:
Kicsit távolabb tettem most egymástól a napokat, de ma délelőtt vettem azt először észre, hogy a kábeleket húzgálja a gyerek, ami az érzékelő laptól a bekapcsoló egységhez megy. Lehet hogy ez is probléma volt, hogy már piszkálta korábban is csak nem vettem észre.
2022. júl. 1. 09:28
9/20 anonim válasza:
4 hónapos a fiam, mostanában össze-vissza tekereg álmában, van, hogy az egész fent találom reggelre teljesen keresztbe fekve. Nekünk is Babycontroll van, még eddig soha nem jelzett.
10/20 anonim válasza:
A kábeleket próbáld meg a kiságy alatt elhúzni, én bedugtam a rács alá, ott húztam el a vezérlőig, majd ahol feljönnek a kábelek, az rácson kívül fut. Ha ott piszkálja, akkor rácsvédő, vagy tekerd körbe valamivel rácsostól. Akár egy nagy textilpelus is jó rá, vagy egy vastagabb szalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!